Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΣΒΒΕ: Η επωνυμία «Μακεδονία» ανήκει μόνο στην Ελλάδα

Yπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αθανάσιος Σαββάκης

Μίλα με το "καθηγητή" του Χάρβαντ κ. Κοτζιά πρώτα
ΣΒΒΕ: Η επωνυμία «Μακεδονία» ανήκει μόνο στην ΕλλάδαΟ όρος «Μακεδονία» για τις εμπορικές επωνυμίες, ανήκει αποκλειστικά και μόνον στην Ελλάδα, επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Σύνδεσμος παρέχει νομική και διαδικαστική υποστήριξη σε οποιαδήποτε ελληνική επιχείρηση για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας κατοχύρωσης εμπορικού σήματος με αυτόν τον όρο.

Με αφορμή την ψήφιση της διάταξης με την οποία ο ΣΒΒΕ περιελήφθη στους κοινωνικούς εταίρους, ο κ. Σαββάκης σε συνέντευξή του προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ επισημαίνει ότι θα αυξήσει την αντιπροσώπευση της μεταποιητικής βάσης της χώρας με έδρα την ελληνική περιφέρεια, καθώς και ότι ο ΣΒΒΕ θα δράσει συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά, προς τους υφιστάμενους κοινωνικούς εταίρους. 
Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ σημειώνει ακόμη ότι:

-Η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι αναγκαία αλλά πρέπει να συνοδευθεί από μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ώστε το αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις να είναι ουδέτερο.

-Με την έξοδο από τα μνημόνια δημιουργούνται σταδιακά συνθήκες οικονομικής σταθερότητας, η χώρα δεν βγαίνει όμως και από τα συσσωρευμένα προβλήματα και τις στρεβλώσεις που έχει δημιουργήσει για δεκαετίες ένα αντιπαραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου