Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Εκτός φυλακής ο Ακης - Βίκυ Σταμάτη: Είμαι απογειωμένη

Τρίτη. 3 Ιουλίου, 2018

Εξι χρόνια μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» αποφυλακίζεται ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.
Εκτός φυλακής ο Ακης - Βίκυ Σταμάτη: Είμαι απογειωμένηΤο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών  έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του.
Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 79χρονος Άκης Τσοχατζόπουλος.
Περιμένοντας η Βίκυ Σταμάτη την αποφυλάκιση του συζύγου της απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Επειδή εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απογειωμένη, δεν μπορώ να σας μιλήσω για λεπτομέρειες. Πάντως, το συναίσθημα είναι μοναδικό για το παιδί. Αυτό μόνο μπορώ να σας πω».
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου