Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Στο σπίτι του στο Χαλάνδρι ο Τσοχατζόπουλος μετά την αποφυλάκισή του – Η συγκίνηση της Βίκυς Σταμάτη



Στην είσοδο του σπιτιού τους περίμενε η Βίκυ Σταμάτη τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος βγήκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι από την φυλακή. Η Βίκυ Σταμάτη άνοιξε την αγκαλιά της και απευθυνόμενη στον κ. Τσοχατζόπουλο του είπε: «Σε ταλαιπώρησαν πολύ».
Νωρίτερα και φτάνοντας στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι  ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε παράπονα βλέποντας κάποιους δημοσιογράφους λέγοντας ότι δεν περίμενε να τους δει εκεί. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τώρα δεν είναι ώρα για τέτοιες δηλώσεις.
Προχωρώντας έφτασε στην είσοδο του οικήματος όπου τον περίμενε η Βίκυ Σταμάτη. Εκείνος ενθουσιάστηκε βλέποντάς την και εκείνη σοβαρή και με ενδιαφέρον του είπε ότι τον ταλαιπώρησαν.
Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι πέρασε την έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού εγκρίθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του. Ο άλλοτε ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς καταβεβλημένος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της προχωρημένης ηλικίας του μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και δήλωσε ότι κατευθύνεται σπίτι του στην γυναίκα του και ότι μέσα στην φυλακή του προκλήθηκαν όλα τα προβλήματα στην υγεία του.
«Πάω στο σπίτι μου φυσικά. Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην γυναίκα μου. Όλο το διάστημα παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα και γι’ αυτό βιάζομαι να πάω σπίτι μου και να την ευχαριστήσω. Είμαι υπο διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπισθεί αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στην φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου», είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε και στην συνέχεια ένας υπάλληλος των φυλακών με ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ μετέφερε τα πράγματά του στο αυτοκίνητο
Τον Άκη Τσοχατζόπουλο περίμεναν οι δικηγόροι του οι οποίοι νωρίτερα είχαν δηλώσει ότι είχε μεγάλη αγωνία και τους τηλεφωνούσε διαρκώς για το θέμα της αποφυλάκισής του. Ο 79χρονος πλέον, Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου