Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Aεροδρόμια: Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τα υγρά στις αποσκευές σας


Τρίτη, 24 Ιουλίου, 2018

Η τεχνολογία των αξονικών τομογράφων περνάει στον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων. Πλέον δεν θα χρειάζεται να αφαιρέσετε υγρά και laptops από τις αποσκευές σας. Ο χειριστής θα βλέπει τα πάντα.

Η τεχνολογία προχώρησε σε επίπεδα που σύντομα δεν θα χρειάζεται να βγάζουμε από τις αποσκευές μας laptop, tablet, κινητά τηλέφωνα και υγρά, προκειμένου να περάσετε στα ενδότερα (αίθουσα αναμονής και αεροπλάνο) των αεροδρομίων. Ένα νέο x-ray scanner επιτρέπει στους επιβάτες να μην ασχολούνται με το περιεχόμενο των τσαντών που έχουν μαζί τους στις πτήσεις. Την ίδια ώρα, τα αεροδρόμια μπορούν να αισθάνονται πιο σίγουρα για τον καλύτερο έλεγχο εντοπισμού κρυμμένων εκρηκτικών ή άλλων κακόβουλων ουσιών.
Έως τώρα, οι αποσκευές μας περνούσαν από τη διαδικασία σάρωσης ακτινών Χ, δύο διαστάσεων. Στο εξής θα περνούν από τρισδιάστατο ανιχνευτή που θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της αξονικής τομογραφίας. Θα επιτρέπει στον χειριστή να δει την εικόνα της τσάντας μας, σε 360 μοίρες και άρα ό,τι υπάρχει στα προσωπικά μας αντικείμενα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, να μειωθεί εξαιρετικά και ο χρόνος που περνάμε στις ουρές προ των ελέγχων. Θα σκέφτεστε «αφού ήταν τόσο απλό, υπήρχε δηλαδή η τεχνολογία, γιατί δεν το είχαν κάνει μέχρι τώρα».
Λόγω του κόστους και της μεγαλύτερης κατανάλωσης ενέργειας. Ειδικοί εξήγησαν πως ενδεχομένως να παρουσιάσει προβλήματα, σε περιβάλλοντα σάρωσης ασφαλείας, με συμφόρηση. Από την 1η Ιουλίου η τεχνολογία αυτή τεστάρεται στο αεροδρόμιο της Γενεύης. Ακολούθησε το John F. Kennedy της Νέας Υόρκης, το Schiphol του Άμστερνταμ και σειρά θα πάρουν το Heathrow και ο διεθνής αερολιμένας του Χονγκ Κονγκ. Η διαδικασία δοκιμής θα διαρκέσει 6 με δώδεκα μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου