Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

AΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Σε τι ελπίζει από εδώ και πέρα


 Κυριακή, 15 Ιουλίου, 2018Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την Πέμπτη την ένσταση του Αστέρα Αμαλιάδας για τον περιβόητο αγώνα με τον Ηρόδοτο και πλέον είναι  εκτός Football League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι «βυσσινί» πλέον έχουν δύο σενάρια στα οποία ελπίζουν:
α) Μπορούν να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που είναι το τρίτο και τελεσίδικο όργανο στη σειρά των βαθμών.
β) Η ένσταση του Εθνικού Πειραιώς επίσης απορρίφθηκε και ο Αστέρας Αμαλιάδας παραμένει πρώτος επιλαχών, εάν κάποια από τις ομάδες δείξει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
H εικόνα σήμερα
Αυτή τη στιγμή, οι «βυσσινί» είναι τρίτοι στην τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου των μπαράζ, και κατ’ επέκταση πέμπτοι στη συνολική βαθμολογία των οκτώ στα μπαράζ πρωταθλητών, άρα και πρώτος επιλαχών.  Σε ότι αφορά τις θέσεις των επιλαχόντων όπως προβλέπει η Προκήρυξη πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, από την ΕΠΟ, θα καταταχθούν σε βαθμολογική σειρά κι οι άλλες τέσσερις ομάδες που μετείχαν.
Τα βαθμολογικά κριτήρια κατάταξης των Ομάδων σε περισσότερους του ενός Ομίλους με τον ίδιο αριθμό Ομάδων ανά Όμιλο είναι:
  1. Οι περισσότεροι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
  2. Η μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
  3. Τα περισσότερα τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
  4. Τα περισσότερα εκτός έδρας τέρματα που έχουν πετύχει στους αγώνες με τις Ομάδες του Ομίλου τους.
  5. Κλήρωση.
Ο Αστέρας Αμαλιάδας υπερισχύει του αντίστοιχου τρίτου στον άλλο όμιλο, Τηλυκράτη, αφού έχει 4 βαθμούς όπως κι εκείνος, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων. Συγκεκριμένα, 7-11 ο Αστέρας και 3-8 η ομάδα της Λευκάδας.
Η δουλειά πάντως φαίνεται ότι έχει δρόμο ακόμα προκειμένου οι Πρωταθλητές του 5ου ομίλου να μην χάσουν οριστικά  το «τρένο» της συμμετοχής στη Β’ Εθνική που κέρδισαν με το σπαθί τους μέσα στο γήπεδο.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου