Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ταϊλάνδη: Ζωντανά βρέθηκαν τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους που παγιδεύτηκαν σε σπηλιά


Τρίτη. 3 Ιουλίου, 2018

Ζωντανοί βρέθηκαν έπειτα από εννέα ημέρες μαρτυρίου τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους που ήταν παγιδευμένοι σε πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη.
Όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνήτης της περιοχής, και οι 13 είναι ασφαλείς, έπειτα από την γιγάντια επιχείρηση που είχε στηθεί εδώ και μέρες για τον εντοπισμό τους.
Τα 12 αγόρια, μέλη μιας ομάδας ποδοσφαίρου με ηλικίες από 11 έως 16 ετών, μπήκαν στη σπηλιά Ταμ Λουάνγκ, που βρίσκεται στη μεθόριο με τη Μιανμάρ και το Λάος, μετά την προπόνησή τους το προηγούμενο Σάββατο.
Η μητέρα ενός από τα αγόρια ήταν αυτή που ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή τους, όταν ο γιος της δεν επέστρεψε σπίτι του το Σάββατο το βράδυ μετά την προπόνηση. Τα πράγματα των παιδιών –ποδήλατα και παπούτσια—βρέθηκαν λίγες ώρες αργότερα στην είσοδο της σπηλιάς που βρίσκεται σε ένα μεγάλο πάρκο.



Στην είσοδο της σπηλιάς υπάρχει ταμπέλα που προειδοποιεί τους επισκέπτες να μην εισέρχονται σε αυτή την περίοδο των βροχών, από τον Ιούλιο ως τον Νοέμβριο.
Τις πρώτες ημέρες της επιχείρησης οι διασώστες δεν βρήκαν κανένα ίχνος της ομάδας μέσα στη βασική κοιλότητα και οι αρχές πίστευαν ότι τα παιδιά και ο προπονητής τους ίσως αναζήτησαν καταφύγιο λίγο πιο μέσα στη σπηλιά για να γλιτώσουν από την άνοδο των υδάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου