Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Απεβίωσε ο Ηλίας Γρίβας, 84 ετών που γεννήθηκε στο Γωργίτσι Λακωνίας, Dracut, Massachusetts.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου, 2018
Απεβίωσε ο Ηλίας Γρίβας, 84 ετών που γεννήθηκε στο Γωργίτσι Λακωνίας και επί σειρά ετών κάτοικος του Dracut, Massachusetts.
To 1956 μετανάστευσε στο Μόντρεαλ και το 1973 μετακόμισε στο Dracut. Ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας καθαριότητος Sunshine Commercial Cleaning και της εταιρείας αθλητικών ειδών Alpha Sporting Goods.
Αφήνει πίσω του την επί 57 έτη σύζυγό του Αθανασία το γένος Αδαμόπουλου, τον γιό του Αθανάσιο και την κόρη του Σταυρούλα, σύζυγος αυτής Νικόλαος Μανώλης, τον αδερφό του Γεώργιο Γρίβα, σύζυγος αυτού Δέσποινα. Δύο αδελφές, Βασιλική Νεοφώτιστος και Μαρία Ζήτης σύζυγος αυτής Ηλίας. Δύο εγγόνια, Τιμόθεος Μανώλης και Ηλίας Μανώλης σύζυγος αυτού Ελιάνα.
Ήταν μέλος της ΑΧΕΠΑ και του Παν-Λακωνικού Συλλόγου του Lowell
Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα Τετάρτη, 11 Ιουλίου, 2018 4:00μμ-7:00μμ στο M.R.LAURIN FUNERAL HOME, 295 Pawtucket St., Lowell. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 10:00πμ από τον Ορθόδοξο Αντιχειανό ναό του Αγίου Γεωργίου, St. George Antiochian Orthodox Church Fletcher St, Lowell, MA!
Αντί για άνθη χρηματικές δωρεές μπορούν να σταλούν στο Manolis Family Foundation, 1067 Lakeview Ave., Dracut, MA. 01826.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Ηλία Γρίβα. Το paneliakos.com εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου