Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της (βίντεο)


Τετάρτη, 6/6/18



Η Kate Spade το 2004 (AP Photo/Bebeto Matthews, File).
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα στο διαμέρισμά της, στο Park Avenue, με αστυνομικούς να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις Αρχές, οικονόμος του διαμερίσματος βρήκε την σχεδιάστρια κρεμασμένη περί τις 10:20 το πρωί. Ο σύζυγος και συνέταιρος της Kate, Andy Spade ήταν στο διαμέρισμα εκείνη την ώρα. Η 13χρονη κόρη του ζευγαριού ήταν στο σχολείο.
Ο επικεφαλής των ντετέκτιβ, Dermot Shea, είπε ότι παρότι η έρευνα ήταν σε αρχικά στάδια, τα στοιχεία -η κατάσταση του διαμερίσματος και ένα σημείωμα- δείχνουν πως πρόκειται για «τραγική αυτοκτονία». Ο ίδιος δεν έδωσε πληροφορίες τι ανέφερε το σημείωμα.
Πηγές μιλώντας ανώνυμα στο «ΑΡ» ανέφεραν ότι μεταξύ άλλων, είχε μήνυμα προς την έφηβη κόρη της που της έλεγε ότι δεν είναι δικό της φταίξιμο.
Η Spade, 55 ετών, δημιούργησε μία σειρά από τσάντες χειρός στις αρχές του ’90 οι οποίες έκαναν μεγάλη επιτυχία. Η εταιρεία Kate Spade New York, έχει πάνω από 140 καταστήματα πώλησης ανά τις ΗΠΑ και πάνω από 175 διεθνώς.
Tο πραγματικό όνομα της ήταν Katherine Brosnahan. Ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος. Το 1993 ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της τη μάρκα Kate Spade New York το 1993, όμως αργότερα πούλησε την εταιρεία.
Το 2006 πούλησε όλες τις μετοχές της στην εταιρεία και έκτοτε δεν είχε καμία εμπλοκή στη διαχείριση ή στο δημιουργικό τμήμα του οίκου που εξακολουθούσε να φέρει το όνομά της.
Πηγή: Associated Press, Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου