Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Τον Κώστα Αντετοκούνμπο επέλεξαν οι Dallas Mavericks

Είπαν "όχι" στον Giannis, πέντε χρόνια μετά πήραν Κώστα

Με πέντε χρόνια καθυστέρηση ένας Αντετοκούνμπο θα φορέσει τη φανέλα των Μάβερικς! Το 2013 ο Μαρκ Κιούμπαν είχε πει "όχι" στο πρότζεκτ του Γιάννη, ωστόσο πέντε χρόνια μετά δεν ρίσκαρε το ίδιο λάθος με τον αδερφό του All Star ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, Κώστα.
Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά;
Στο Ντραφτ του 2013 οι Μάβερικς δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θεωρώντας τότε πως πρέπει να πάνε σε κάτι πιο "ψημένο" αντί για ένα "ακατέργαστο διαμάντι" από την Ελλάδα.
Ο Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας πέντε χρόνια μετά ακόμη μετανιώνει για την απόφασή του να πει "όχι" στον σπουδαίο πλέον Giannis των Μιλγουόκι Μπακς, κι έτσι εφέτος δεν έπεσε στην ίδια... παγίδα, ποντάροντας στον επίσης άγουρο, Κώστα Αντετοκούνμπο, τον αδερφό του 23χρονου All Star.
Εξιλέωση; Θα δείξει...
Ο Κώστας επιλέχθηκε στο Νο60 του Ντραφτ και στα 20 του θα έχει την ευκαιρία να ζήσει τη μαγεία του NΒΑ, βοηθώντας παράλληλα -αν καταφέρει να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο- τον Μαρκ Κιούμπαν να ξεχάσει την προ πενταετίας αστοχία του με τον Γιάννη που βρισκόταν στο Νο13 της διαδικασίας και εξελίχθηκε στον "Greek Freak", έναν από τους πιο δημοφιλής αθλητές στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου