Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Συνάντηση Πάιατ - Βαρθολομαίου

«Εκφράζω την υποστήριξη των ΗΠΑ»

Συνάντηση Πάιατ - Βαρθολομαίου
«Πάντοτε είναι τιμή να συναντιέμαι με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο» σημείωσε ο αμερικανός πρεσβευτής (αριστερά) για τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη (δεξιά).
«Πάντοτε είναι τιμή να συναντιέμαι με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και να του εκφράζω την υποστήριξη των ΗΠΑ για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Πατριαρχείου αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των εθνών», δήλωσε με ανάρτησή του στο Twitter, ο αμερικανός πρεσβευτής, Τζέφρι Πάιατ, μετά την επίσκεψή του στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, το μεσημέρι της Τρίτης.
Ωστόσο, ως φαίνεται, τα θερμά του αισθήματα για το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο αμερικανός πρεσβευτής τα είχε εκφράσει και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε μονές του Αγίου Ορους.
Σε ανάρτησή του από τη Μονή Βατοπεδίου, ο Τζέφρι Πάιατ αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο και συγκεκριμένα στην στήριξη των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Ειδικότερα, έγραψε: «Είχα την τιμή να γνωρίσω τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο στο Βατοπέδι. Είχαμε σημαντική συζήτηση σχετικά με την Ορθοδοξία παγκοσμίως και την στήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο».
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου