Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ολοι μιλημένοι, Ο Μπορίσοφ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Ιβάνοφ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και η υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα ακύρωσαν τη προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκε Ιβάνοφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Σόφια.
«Δεν θέλουμε να παρέμβουμε στις εσωτερικές υποθέσεις της γειτονικής χώρας. Η θέση μας είναι σαφής, καθώς και ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας. Επίσης είναι σαφής και η θέση του Προέδρου της ΠΓΔΜ. Η βουλγαρική κυβέρνηση δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιηθεί για εσωτερικές πολιτικές συζητήσεις στα Σκόπια. Το κλειδί για τη μελλοντική ανάπτυξη της γειτονικής χώρας, είναι η ένταξη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και αυτό δεν πρέπει να αμφισβητηθεί», αναφέρει ανακοίνωση της βουλγαρικής κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκε Ιβανόφ πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και από την Προεδρία στα Σκόπια, εκτός από την υποδοχή από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ στη Σόφια, επρόκειτο να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ και την επικεφαλής της βουλγαρικής διπλωματίας, Εκατερίνα Ζαχαρίεβα.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου