Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση με φόντο το Μακεδονικό και την πρόταση δυσπιστίας

Πέμπτη, 14 Ιουνίου, 2018

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση με φόντο το Μακεδονικό και την πρόταση δυσπιστίαςΣε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, ενώ η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης κορυφώθηκε με την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ.

«Είναι υποχρέωσή μου να αποτρέψω την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας με μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα» τόνισε αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ο κ. Μητσοτάκης καλώντας τον κ. Τσίπρα, ο αν τολμά «να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».

Ο κ. Μητσοτάκης, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι  ετοιμάζεται να υπογράψει μία συμφωνία που δεσμεύει τη χώρα, χωρίς να έχει διαπιστωθεί αν υπάρχει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Ο Πρωθυπουργός απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι η πρόταση που κατέθεσε είναι καλοδεχούμενη εξαπολύοντας επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μετατραπεί σε ένα θλιβερό φερέφωνο του κ.Σαμαρά, που έχτισε όλη του την πολιτική καριέρα πουλώντας ψεύτικο πατριωτισμό με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ», είπε ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «ο άνθρωπος που έχει μεγάλη ευθύνη για τη γέννηση του προβλήματος που ταλανίζει την πολιτική μας ζωή, κάνει τον υπερπατριώτη. Και σήμερα παριστάνει τον θεματοφύλακα των αξιών του Κ. Καραμανλή και Κωνσταντίνου Μητσοτάκη», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Ο κ. Σαμαράς οδηγεί τον κ. Μητσοτάκη σε μια θέση, στάση και συμπεριφορά θεσμικών ακροβασιών. Διότι εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ακροβασίες για το τι προβλέπει το Σύνταγμα.

Ο Πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας ότι «ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι θα αναμετρηθούμε με την ιστορία και τις επιλογές μας. Ναι θα αναμετρηθούμε. μόνο που εσείς αυτό το διήμερο θα αναμετρηθείτε και με την οικογενειακή πολιτικής σας ιστορία και φοβάμαι ότι κινδυνεύεται να βρεθείτε εντυπωσιακά ελλιποβαρής».

Κατά τη διάρκειας της συζήτησης η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε το αίτημα Δημοκρατικής Συμπαράταξης για πρόωρες εκλογές λέγοντας ότι  «το κλίμα που επικρατεί επιβεβαιώνει το γιατί ζητήσαμε εκλογές τώρα» επισημαίνοντας πως «είναι πολύ βαριά η σκιά στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και πολύ γκρίζα σε κάθε νοικοκυριό», ενώ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι το Ποτάμι ήταν από την αρχή υπέρ μια λύσης του Σκοπιανού.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου