Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Η Φώφη Γεννηματά στηρίζει Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του

Να τους χαιρόμαστε!!!
Η Φώφη... με το “κίνημα συναλλαγής”  

Η Φώφη Γεννηματά στηρίζει Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης«Πήραμε την απόφαση ως Κίνημα Αλλαγής ότι θα στηρίξουμε και πάλι τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες του χώρου μας, γιατί τιμούμε το έργο τους και τις σχέσεις με τους πολίτες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Η κ. Γεννηματά, σε ερώτηση για τη στήριξη και από άλλα κόμματα, απάντησε: «Εάν τα άλλα κόμματα δεν έχουν ικανούς υποψήφιους ή αναγνωρίζουν την ικανότητα της δημοκρατικής μας παράταξης και του Κινήματος Αλλαγής, καλώς να ορίσουν. Έρχονται στη συνέχεια των δικών μας επιλογών».
Παράλληλα, ανακοίνωσε πως επικεφαλής της επιτροπής του Κινήματος για τα ψηφοδέλτια των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 θα είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενώ υπογράμμισε πως «πάρα πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τους βασικούς υποψήφιους».

«Έχουμε παράδοση στο χώρο της αυτοδιοίκησης, έχουμε πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες τομές. Τώρα όλοι έρχονται πίσω μας και ακολουθούν τη δική μας πολιτική» είπε.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση, υποστήριξε πως κάθε στήριξη είναι «ευπρόσδεκτη από οποιαδήποτε πλευρά, εκτός από τους ακραίους. Είπαμε ότι το αίμα νερό δεν γίνεται και ο νοών νοείτο».

Ο κ.Μπουτάρης πρόσθεσε πως στόχος της διοίκησης του είναι «να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, να τη βελτιώσουμε και να τη συνεχίσουμε». Για μια ακόμη φορά επανέλαβε πως θα είναι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έως 100 ετών, συμπληρώνοντας πως θα υπάρξει ανανέωση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου