Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καμμένος: «Όποιος ψηφίσει για το Σκοπιανό φεύγει από τους ΑΝΕΛ»

Την πρόθεση του να ενισχύσει το μηχανισμό του κόμματος εν’ όψει των συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη του.

Όπως γνωστοποίησε η μέχρι πρότινος πρόεδρος της νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου αναλαμβάνει συντονίστρια του εκλογικού μηχανισμού και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Για το Σκοπιανό, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αν υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπιανών και για δημοψήφισμα , τότε πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 1992.
Αίσθηση προκάλεσε ότι κ. Καμμένος δήλωσε ότι μετά την ενημέρωση που είχε με τον κ. Κοτζιά εκτιμά ότι πολύ δύσκολα ο λαός των Σκοπιών θα εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα και ειδικά το δημοψήφισμα, και ο ίδιος δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία καλώντας τα άλλα κόμματα και ειδικά τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη στάση της.
«Δεν συμφωνούμε και δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η συμφωνία αυτή να γίνει δεκτή από την πλευρά της ΠΓΔΜ», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Όπως εκτίμησε, όλη αυτή η διαδικασία με την πιθανή κύρωση της συμφωνίας για το Σκοπιανό μπορεί να κρατήσει και περισσότερο από έναν χρόνο.
Έστειλε και μήνυμα στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ: «Όποιος σκέφτεται να αλλάξει θέση για το θέμα (σ.σ. το Σκοπιανό), να φύγει τώρα από το Κίνημα».
Πηγή: newsbeast 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου