Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης ο Κλεάνθης Μεϊμάρογλου


Του Χριστόδουλου Αθανασάτου



Από αριστερά διακρίνονται οι Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Βασίλειος Γκουρνέλος, Πέτρος Γαλάτουλας και Ηλίας Τσεκερίδης. Φωτογραφία αρχείου: «Εθνικός Κήρυξ», Κώστας Μπέη.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο κ. Κλεάνθης Μεϊμάρογλου είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, διαδεχόμενος τον επί τέσσερα χρόνια επικεφαλής, κ. Πέτρο Γαλάτουλα, μετά και την σύσταση σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Μεϊμάρογλου θεωρείται έμπειρο στέλεχος της Ομοσπονδίας, ενώ έχει θητεύσει στο προεδρείο και από άλλες θέσεις, όπως του Γενικού Γραμματέα.
Οπως προκύπτει από τις εσωτερικές διεργασίες, ο κ. Γαλάτουλας παραμένει στο προεδρείο, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Α’ Αντιπροέδρου, όπου θα πλαισιωθεί από τη Νομική Καστανά (Β’ Αντιπρόεδρος), τον Άρη Κουρκουμέλη (Γ’ Αντιπρόεδρος) και τον Ιωάννη Πηγή (Δ’ Αντιπρόεδρος).
Στη νευραλγική θέση του Γενικού Γραμματέα εξελέγη ο Διονύσιος Πυλαρινός, ενώ οι υπόλοιποι Γραμματείς θα είναι οι: Σπυριδούλα Τσουκαλά (Πρακτικών), Κική Χρυσομαλλίδη (Αγγλικών και Αλληλογραφίας) και Άννα Νότη (Διαδικτύου).
Παράλληλα, Ταμίας της Ομοσπονδίας θα είναι ο Αθανάσιος Αρώνης, με Αναπληρωτή τον Δημήτριο Παλιούρα. Υπεύθυνος επί των Δημοσίων Σχέσεων θα είναι ο επίτιμος πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας, Νίκος Μπάρδης, ενώ ο Γιώργος Σερέτης θα έχει τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου.
«Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει την ανοδική πορεία της, την στιγμή που καταξιωμένα στελέχη συμμετέχουν στο Δ.Σ. Ενισχυσθήκαμε με αρκετούς νέους και γυναίκες, είμαστε σίγουροι ότι θα πάμε ακόμη πιο πάνω», σχολίασε ο Πέτρος Γαλάτουλας, ο οποίος ευχαρίστησε, μέσω του «Ε.Κ.», τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την τετραετία της προεδρίας του, καλώντας άπαντες να στηρίξουν το νέο πρόεδρο.
Υπενθυμίζεται ότι στο Δ.Σ. έχουν εκλεγεί ακόμη Γουρνέλος Βασίλειος, Αμανατίδης Στέφανος, Εγγλέζος Βασίλειος, Κατέχη Αυγερινή, Νικολόπουλος Γιάννης, Ζώτος Παντελής, Καλαμαράς Δημήτριος και Τραμπάκουλος Απόστολος, οι οποίοι αναμένεται να στελεχώσουν τις επιτροπές της Ομοσπονδίας, οι οποίες δεν έχουν ακόμη συσταθεί με τη νέα σύνθεσή τους.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου