Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον «πατριάρχη» του Παναθηναϊκού.
Από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία -μεταξύ άλλων- έδωσαν σύσσωμη η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Τσάβι Πασκουάλ,  ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Παναγιώτης Φασούλας.
Επίσης, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών μετέβησαν ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού«, Αργύρης Πεδουλάκης, ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γκαρντ της ΑΕΚ, Βασίλης Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αλλά και ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.
Νωρίτερα έκανε την εμφάνισή του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε ο για χρόνια συνεργάτης του στους «πράσινους» και νυν προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.
Επίσης, στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Δεν μπορούσαν να απουσιάσουν και οι μεγάλες δόξες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων ήταν οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης και Τάκης Οικονομόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου