Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Καταδίκη των επιθέσεων στις Ελληνοαμερικανικές Ενώσεις από πρεσβεία ΗΠΑ

Υπήρξε σχετική ανάρτηση στο Twitter

Καταδίκη των επιθέσεων στις Ελληνοαμερικανικές Ενώσεις από πρεσβεία ΗΠΑ
Επίθεση αγνώστων δέχθηκε και η Ελληνοαμερικανική Ενωση στην Αθήνα.
Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα καταδίκασε έντονα τις επιθέσεις που έγιναν στα κτίρια όπου στεγάζονται η Ελληνοαμερικανική Ενωση στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter, η αμερικανική πρεσβεία προτρέπει τις ελληνικές διωκτικές αρχές να προστατεύσουν τα ιδρύματα αυτά και να οδηγήσουν τους δράστες της επίθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, άγνωστοι επιτέθηκαν, την Τρίτη λίγο μετά τις 16.00, στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας στο Κολωνάκι και με βαριοπούλες έσπασαν την τζαμαρία, ενώ στη συνέχεια πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του μέλους της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ανάλογη επίθεση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται η Ελληνοαμερικανική 'Ένωση στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Φράγκων. Οπως ανέφερε το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εισέβαλαν άγνωστοι, οι οποίοι πέταξαν «τρικάκια» (φέιγ βολάν) στήριξης του Δημήτρη Κουφοντίνα και έγραψαν συνθήματα με σπρέι.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου