Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Εύγε σε όλους


Επιστολή στον εκδότη του «Ε.Κ.»



(AP Photo/Petros Giannakouris, File)
Κύριε Διευθυντά
Ανέγνωσα στην εφημερίδα της Ομογένειας, στις 15 Ιουνίου, σφυγμομέτρηση τηλεφωνική ομογενών, με επιμέλεια Θ. Καλμούκου. Παρατήρησα στους 14 ερωτηθέντες οι 11 δήλωσαν εναντίον της συμφωνίας, Βόρεια Μακεδονία, ελληνικής κυβερνήσεως και Σκοπίων.
Εντυπωσιάστηκα με τις δηλώσεις τους. Ιδίως με τους κυρίους Νικόλαο Γκέιτζ, Βασίλειο Καυκά, Στέφανο Τσερπέλη, Πέτρο Γαλάτουλα, Νίνα Γκατζούλη.
Εύγε σε όλους.
Η συμφωνία την οποία ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στις 12 Ιουνίου είναι σύγχρονος «Δούρειος Ιππος», τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ως νέος εφιάλτης εμηχανεύθη την πονηριά του Οδυσσέα και μας τον έφερε εντός Ελλάδος.
Εκπληρώνει τους δολοφονικούς αγώνες και πόθους του ΚΚΕ με το ΕΑΜ και ΕΛΑΣ εις την Κατοχή και συμμοριτοπόλεμο διά να ιδρύσουν την Μακεδονία του Αιγαίου.
Απέτυχαν τότε χάριν του εθνικού στρατού και εθνικόφρονα λαού. Το πετυχαίνουν τώρα με τον «εφιάλτη» πρωθυπουργό. Προδοσία.
Διερωτόμουν γιατί διάλεξαν 12 Ιουνίου να ανακοινώσουν;
Διότι:
1. Συναντάται ο ικανότατος πρόεδρος ΗΠΑ με τον δικτάτορα Βορείου Κορέας εις Σιγκαπούρη. Κοσμοϊστορικής σημασίας επίτευξη συμφωνίας ειρήνης. Ετσι να παραπλανηθούν τα ΜΜΕ και ο λαός με 2 πολύ επίκαιρα νέα.
2. Τα Σκόπια να συνδυάσουν την ημερομηνία θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 12-13 Ιουνίου με την ίδρυση του κράτους Μακεδονία.
Ο Πρωθυπουργός έπρεπε να εκμεταλλευτεί τα συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις όπου η πλειοψηφία του λαού εναντιώθηκε στον όρο: Μακεδονία διά τα Σκόπια. Να αρνηθεί. Ούτε διαπραγμάτευση.
Δεν το έπραξε, διότι είναι εντολοδόχος άνωθεν.
Η μεν αξιωματική αντιπολίτευση να εκμεταλλευτεί τα συλλαλητήρια -δώρα εξ ουρανού- και να κηρύξει έναν νέο Ανένδοτο Αγώνα εν ονόματι της παλλαϊκής βουλήσεως μέχρι να πέσει η κυβέρνηση διά να αποτρέψουν την προδοσία.
Τουναντίον, διαλαλούν τους αγώνες τους και φαρισαϊσμούς. Ο δε Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο λαλίστατος στις εξέδρες και σχολεία, κατάπιε τη γλώσσα του.
Να αρνηθεί τη συμφωνία. Διάγγελμα προς τον λαό. Να καλέσει τους αρχηγούς όλων των κομμάτων. Διάλυση Βουλής.
Νομίζω εμείς οι ομογενείς, Αρχιεπισκοπή, Μητροπόλεις, Κοινότητες, Ομοσπονδίες, Σύλλογοι, AHEPA. Αρχοντες Πατριαρχείου, οργάνωση των 100, ελληνοαμερικανικά λόμπι, όλοι μαζί να πάμε στα συλλαλητήρια διαμαρτυρόμενοι, εναντίον της ανθελληνικής συμφωνίας, έμπροσθεν της ελληνικής πρεσβείας και προξενείων. Διότι Ελλάς = Μακεδονία και Μακεδονία = Ελλάς.
Διαφορετικά: Σήμερα Βόρεια Μακεδονία, αύριο Μακεδονία και μεθαύριο Μακεδονία του Αιγαίου.
«Μέχρι η αλήθεια να βάλει τις μπότες, το ψέμα έχει κάνει το μισό γύρο του κόσμου».
Ευχαριστώ
Δημήτρης Τριανταφύλλης
Νέα Υόρκη, ΝΥ
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου