Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Η Κροατία ταπείνωσε την απογοητευτική Αργεντινή

Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018

Η Κροατία ταπείνωσε την απογοητευτική Αργεντινή Η Κροατία ταπείνωσε στο Νίζνι Νόβγκοροντ την Αργεντινή, νίκησε 3-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη φάση των 16 του Μουντιάλ.

Η Αργεντινή μετά την... "γκέλα" της πρεμιέρας ήθελε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Κροατία για να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Από την άλλη η "χρβάτσκα" με τους τρεις βαθμούς περνούσε στην επόμενη φάση.

Η Αργεντινή μπήκε πολύ πιο επιθετικά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να προσπελάσει την συμπαγή άμυνα της Κροατίας.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήταν στο 30' με τον Πέρες σε κενή εστία να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και ενώ η Αργεντινή είχε τον έλεγχο του αγώνα ένα τραγικό λάθος του Καμπαγέρο στοίχισε στην "αλμπισελέστε". Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής στο 53' αντί για να διώξει έστρωσε στον Ρέμπιτς, ο οποίος με απευθείας σουτ έκανε το 1-0.

Η ταφόπλακα για τους Αργεντίνους ήρθε στο 81' όταν ο Λούκα Μόντριτς με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 91' ο Ράκιτιτς σε κενό τέρμα σφράγισε τον θρίαμβο της Κροατίας κάνοντας το 3-0.

Πλέον η Κροατία προκρίθηκε στους "16" και η Αργεντινή έμπλεξε σε... σενάρια πρόκρισης που δεν εξαρτώνται από την ίδια. Θα πρέπει την Παρασκευή  η Ισλανδία να μην νικήσει τη Νιγηρία, η Αργεντινή να νικήσει τους Αφρικανούς και ταυτόχρονα η Κροατία να μην χάσει από την Ισλανδία...
Διαιτητής: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Αζερμπαϊτζάν)
Κίτρινες κάρτες: 51' Μερκάδο, 85΄ Οταμέντι, 87' Ακούνια - 39' Ρέμπιτς, 58΄ Μάντζουκιτς, 67΄ Βρσάλικο, 90΄+4 Μπρόζοβιτς
Αργεντινή (Χόρχε Σαμπάολι): Καμπαγέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Σάλβιο (56' Παβόν), Μασκεράνο, Πέρες (68' Ντιμπαλά), Ακούνια, Μέσα, Μέσι, Αγκουέρο (54' Ιγκουαΐν)
Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57' Κράμαριτς), Μόνριτς, Πέρισιτς (83' Κόβατσιτς), Μάντζουκιτς (90+3' Κορλούκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου