Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Εγκεφαλικό υπέστη ο Ζάετς - Σταθερή η κατάστασή του

Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Κροατία

Εγκεφαλικό υπέστη ο Ζάετς - Σταθερή η κατάστασή τουHπιο εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Βέλιμιρ Ζάετς. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες στην Κροατία, ο 62χρονος διάσημος Κροάτης, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του και με τον Παναθηναϊκό, υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό, ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημά του στο Ντραγκάνιτς και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Κάρλοβατς.

Ο Ζάετς, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του, σύμφωνα με τους Κροάτες, σύντομα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ, ενώ το σημαντικό είναι πως η κατάστασή του σταθεροποιείται.
Υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αρχηγός της. Ο Ζάετς, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1956 στο Ζάγκρεμπ, αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό από το 1984 ως το 1988 έχοντας σε 67 συμμετοχές 11 γκολ.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, πέρασε δύο χρόνια (1989-1991) ως διευθυντής ποδοσφαίρου στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, πριν επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να διευθύνει την ακαδημία του και στην συνέχεια να καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» από το 1996 έως το 1997

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου