Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ενταση έξω από τη Βουλή - επεισόδια και χημικά στη συγκέντρωση για τη Μακεδονία

sygkentrwsh-
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Κυριακή, 17 Ιουνίου, 2018 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής, καθώς σε εξέλιξη είναι συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος κατά της συμφωνίας Ελλάδας- Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Στο Πισοδέρι την Κυριακή
Την Κυριακή, ημέρα υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες, οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα κορυφωθούν με συγκέντρωση – συλλαλητήριο στις 11:00 π.μ., στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.
Ας σημειωθεί, πως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» στην Βόρεια Ελλάδα, έτσι ώστε να υπάρξει μαζική παρουσία στις Πρέσπες, την ίδια ώρα που θα υπογράφεται η συμφωνία. «Εμείς θα είμαστε εκεί, στα ποτισμένα από το αίμα των ηρώων χώματα της Μακεδονίκης γης, για να φωνάξουμε πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», καταλήγει η ανακοίνωση της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου