Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Πάτρα: Καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην εθνική οδό


Σάββατο, 16 Ιουνίου, 2018
Καταδίωξη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπαρμπαρούσης πέρασε από μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικές αρχές στο Ρίο. Μάλιστα, ο βουλευτής εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα.
Οι αρχές εκτιμούν ότι έχει καταφύγει στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας που είναι και η εκλογική του περιφέρεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαρμαρούσης αναζητείται μετά από δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τουγια προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, μετά τα όσα ανέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το πρωί, όταν και κάλεσε ευθέως την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να κάνουν πραξικόπημα, και να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, ώστε -όπως είπε- να σταματήσει «η προσοδία της Μακεδονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου