Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Αστέρας Αμαλιάδας: Προσφεύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!


Μπορεί η τιμωρία του Αστέρα να ήταν βαριά,  ωστόσο μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Εθνικό, η ομάδα της Αμαλιάδας βρίσκεται στην πρώτη επιλαχούσα θέση, από τη στιγμή που θα προκύψει κάποια κενή θέση στη Football League. Επιπλέον  οι «βυσσινί» βρίσκονται εν αναμονή της κατάθεσης της έφεσης, ελπίζοντας σε μείωση της ποινής τους, ενώ προσβλέπουν και σε βαθμολογική τιμωρία του Ηρόδοτου, από τη στιγμή που δυο αξιωματούχοι  της ομάδας(Παπαματθαιάκης και Ξυδάκης), τιμωρήθηκαν!
                      Η  ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
Πάντως οι παράγοντες του Αστέρα και ιδίως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, δεν το βάζουν κάτω, και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, είτε με τον Ηρακλή, είτε με άλλη ομάδα, που δεν μπορεί να πάρει άδεια συμμετοχής.  Από την άλλη, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς Χανίων, μπορεί να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, και να μην δηλώσει συμμετοχή. Καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες μέρες έχει απολυθεί όλο το προσωπικό της ΠΑΕ και σε κάθε περίπτωση, η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης, που συνεπάγεται με την αποχώρηση του Μαν. Μαθιουλάκη από την ομάδα του Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου