Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Αστέρας Αμαλιάδας: Προσφεύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ!


Μπορεί η τιμωρία του Αστέρα να ήταν βαριά,  ωστόσο μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Εθνικό, η ομάδα της Αμαλιάδας βρίσκεται στην πρώτη επιλαχούσα θέση, από τη στιγμή που θα προκύψει κάποια κενή θέση στη Football League. Επιπλέον  οι «βυσσινί» βρίσκονται εν αναμονή της κατάθεσης της έφεσης, ελπίζοντας σε μείωση της ποινής τους, ενώ προσβλέπουν και σε βαθμολογική τιμωρία του Ηρόδοτου, από τη στιγμή που δυο αξιωματούχοι  της ομάδας(Παπαματθαιάκης και Ξυδάκης), τιμωρήθηκαν!
                      Η  ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
Πάντως οι παράγοντες του Αστέρα και ιδίως ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, δεν το βάζουν κάτω, και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, είτε με τον Ηρακλή, είτε με άλλη ομάδα, που δεν μπορεί να πάρει άδεια συμμετοχής.  Από την άλλη, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς Χανίων, μπορεί να μπει σε μεγάλες περιπέτειες, και να μην δηλώσει συμμετοχή. Καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις τελευταίες μέρες έχει απολυθεί όλο το προσωπικό της ΠΑΕ και σε κάθε περίπτωση, η ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία διαδικασία αναδιοργάνωσης, που συνεπάγεται με την αποχώρηση του Μαν. Μαθιουλάκη από την ομάδα του Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου