Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Οργή οπαδών ΟΦΗ για το Μακεδονικό: Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι

Παρασκευή, 22 Ιουνίου, 2018

Εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους
στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ
Οργή οπαδών ΟΦΗ για το Μακεδονικό: Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι
Την έντονη αντίδρασή τους στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ εκφράζουν, μεταξύ άλλων, και οι οπαδοί του ΟΦΗ οι οποίοι καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.
Με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν πως τάσσονται στον πλευρό της Μακεδονίας, επισημαίνοντας πως είναι απαραίτητο «να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.
Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν με την Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τους δεσμούς της Κρήτης μαζί της, θέλουμε να πάρουμε θέση για όσα συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας αλλά και η Κρητική καταγωγή μας.
Πριν κάνουμε την αρχή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο και δεν είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Κινήματος Αλλαγής, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής και ό,τι άλλο υπάρχει.
Το μοναδικό «κόμμα» που υποστηρίζουμε είναι αυτό του ΟΦΗ. Ωστόσο ως Κρητικοί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραμε θέση με την ανάρτηση πανό για την μοναδική Μακεδονία που υπάρχει και η οποία είναι ελληνική.
Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.
Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.
Μας χωρίζουν πολλλά αλλά μας ενώνουν πολλά περισσότερα.
Υ.Γ. (4) Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μοναδική σου ελπίδα.
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου