Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Και για ΠΓΔΜ συζήτησαν Πάιατ και Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος

Συνάντηση στην έδρα της Αρχιεπισκοπής

Και για ΠΓΔΜ συζήτησαν Πάιατ και Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος
Ο κ. Πάϊατ (φωτογραφία αρχείου) και ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με την Ομογένεια και την Ελλάδα, με ειδική αναφορά στο θέμα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, που υπογράφηκε την Κυριακή στις Πρέσπες.Πηγή: Eurokinissi
Ο πρεσβευτής των Η.Π.Α στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε τη Δευτέρα εθιμοτυπικά την έδρα της Αρχιεπισκοπής και συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, με τον οποία είχαν φιλική συνομιλία.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πάϊατ και ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα θέματα που σχετίζονται με την Ομογένεια και την Ελλάδα, με ειδική αναφορά στο θέμα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, που υπογράφηκε την Κυριακή στις Πρέσπες.
Ο αμερικανός πρεσβευτής επισκέπτεται τις ΗΠΑ και σήμερα (Τρίτη) μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση θα μιλήσουν στο Greek Investment Roadshow 2018, στη Νέα Υόρκη.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου