Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Ο Κώστας Λούρμπας για την ομόφωνη αθώωση του: «Έλαμψε η αλήθεια»


Με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών και μετά από πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας, αθωώθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Γαστούνης Κώστας Λούρμπας και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ‘’INEGY’’ Δημήτριος Φέρτης κάτοικος Αθηνών, ο πρώτος ως Πρόεδρος και ο δεύτερος ως Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. ‘’ΣΦΑΓΕΙΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ’’, που είχαν παραπεμφθεί, μετά από καταγγελία ιδιωτών ανταγωνιστών, για ένα αμφισβητούμενο έγγραφο της Κτηνιατρικής, που υπήρχε στο Παράρτημα του πρώτου φακέλου επιδότησης, ο οποίος αποσύρθηκε και διορθώθηκε και δεν είχε παίξει κανένα ρόλο.
Η υπόθεση αυτή σερνόταν στα Δικαστήρια από τέλος του 2006 και πρωτόδικα είχαν δικαστεί σε εξαετή κάθειρξη για τη χρήση αυτού του εγγράφου (το οποίο οι κατηγορούμενοι δεν γνώριζαν), γιατί ο κατηγορούμενος Δημ. Φέρτης, που είχε χειριστεί την υπόθεση με τους συνεργάτες του και τους δικηγόρους της εταιρείας του στην Αθήνα, βρισκόταν στα Αραβικά Εμιράτα και δεν υπήρξε η σωστή αντιμετώπιση.
Προχτές στο Πενταμελές Εφετείο Αθηνών παρουσιάστηκε ο Δημ. Φέρτης, προσκομίστηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, επεξηγήθηκε η όλη διαδικασία των  επιδοτήσεων στην Περιφέρεια Δυτικης Ελλάδας και μετά από εξαιρετικά άψογο χειρισμό και ρεσιτάλ αγόρευσης του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάση Θεοδόση, το Δικαστήριο απάλλαξε ομόφωνα τους κατηγορούμενους.
Σε ερώτησή μας ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Λούρμπας αρκέστηκε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να αποδειχτεί η αλήθεια, αλλά δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο, μετά από την 12/ετή ψυχοφθόρα ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου