Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 18 Ιουνίου, 2018

  • Ιωάννινα: Στις φλόγες λεωφορείο στην Εγνατία Οδό. Στις φλόγες από άγνωστη αιτία, τυλίχτηκε λεωφορείο, αργά το βράδυ της Κυριακής στο 42ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Ιωάννινα. .
  • Σημαντικά προβλήματα στην Αττική από την έντονη βροχόπτωση. Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που πλήττει από το μεσημέρι της Κυριακής την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. .
  • Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματίες στο Περιστέρι . Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι στο Περιστέρι. .
  • Κούτρας: Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα προχωρήσει μπροστά . Την πρόθεση της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» να προχωρήσει μπροστά, παρά τις όποιες εσωτερικές αντιπαραθέσεις των βασικών μετόχων, που την τελευταία περίοδο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κατέστησε σαφές με μήνυμά του προς τους εργαζόμενους, ο Δημήτρης Κούτρας. .
  • Στον ανακριτή παραπέμφθηκε ο Αρτέμης Σώρρας . Στον ανακριτή παραπέμφθηκε ο Αρτέμης Σώρρας που συνελήφθη μετά από πολύμηνη φυγοδικία και προσήχθη στα δικαστήρια για να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του καθώς αντιμετωπίζει πέραν των άλλων και κατηγορία για εγκληματική οργάνωση. .

Κόσμος

  • Κολομβία: Ο Γκουστάβο Πέτρο αναγνώρισε την ήττα του στις προεδρικές εκλογές. Ο υποψήφιος της Aριστεράς για την προεδρία της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο αναγνώρισε ότι έχασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών που διεξήχθη στη χώρα την Κυριακή, αλλά επέμεινε πως δεν υπέστη «ήττα». .
  • Τουρκία: Η βάρβαρη κακοποίηση κουταβιού επηρέασε την πολιτική ατζέντα ενόψει των εκλογών. Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι βασάνισε ένα κουτάβι. .
  • ΗΠΑ: Έκκληση από τη Μελάνια Τραμπ για δικομματική συμφωνία στο θέμα των παιδιών των μεταναστών. Η αμερικανική κυβέρνηση γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι η νέα της πολιτική, μηδενικής ανοχής, στα σύνορα με το Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα από τα μέσα Απριλίου 2000 παιδιά να χωριστούν από τους γονείς τους, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για παράνομη είσοδο στις ΗΠΑ. .
  • Ηχηρό μήνυμα Ντεμιρτάς κατά Ερντογάν στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση εδώ και μήνες . Ο φυλακισμένος υποψήφιος του φιλοκουρδικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση εδώ και 20 μήνες. .
  • Ντιμιτρόφ: Η συμφωνία έχει τεράστια σημασία για τα Βαλκάνια. O υπουργός Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, χαρακτήρισε ιστορική τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας, τονίζοντας πως έχει τεράστια σημασία για τα Βαλκάνια και το ευρωπαϊκό τους μέλλον. .

Πολιτική

  • ΝΔ: Ο Τσίπρας μεταμφιέστηκε σε μετανιωμένο πρωθυπουργό. Κυβέρνηση: Ξύδι. «Επηρεασμένος προφανώς από τον κ. Καμμένο, ο κ. Τσίπρας μεταμφιέστηκε ξαφνικά σε "μετανιωμένο πρωθυπουργό" για το δημοψήφισμα του 2015, ενώ μέχρι χθες το υπερασπιζόταν» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. .
  • ΚΙΔΗΣΟ: Η χώρα έφτασε εδώ ελέω Τσίπρα εσωτερικού και Τσίπρα εξωτερικού. To Kίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, με ανακοίνωσή του σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό μέσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον κατηγορεί για καιροσκοπισμό. .
  • Σέλτσας: Ο μοναδικός βουλευτής του κοινοβουλίου που δηλώνει Μακεδόνας ;. Ως ο μοναδικός Μακεδόνας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εμφανίστηκε ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σέλτσας σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας της Deutsche Welle. .
  • Γεννηματά για τους «Μακεδόνες» του Ζάεφ: Ο Τσίπρας τους βάφτισε. «Ζάεφ στις Πρέσπες: "Οι Έλληνες, οι Μακεδόνες"... Εδώ δεν υπάρχουν αυταπάτες. Ο κ. Τσίπρας τους βάπτισε». .
  • ΝΔ: Ημέρα ντροπής για την κυβέρνηση. Έδειξε το αυταρχικό της πρόσωπο. Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει πρωτοφανή αγριότητα στην αντιμετώπιση πολιτών που διαδήλωναν την «πατριωτική τους ευαισθησία» εξέδωσε η ΝΔ. .

Οικονομία

  • Κορκίδης: Το κενό με τις εμπορικές χρήσεις θα το εκμεταλευτούν οι Σκοπιανοί. Το χρονοδιάγραμμα από τη συμφωνία στο Μακεδονικό, είναι τέτοιο, που απαιτεί αρκετό καιρό για τη διευθέτηση θεμάτων όπως είναι οι εμπορικές χρήσεις, σημειώνει ο Βασίλης Κορκίδης .
  • Όχι σε αλλαγή ονομασίας του ESM λένε Βερολίνο, Παρίσι και Ρέγκλινγκ . Όπως αναφέρεται στο Spiegel, οι υπουργοί Οικονομικών Γερμανίας και Γαλλίας έχουν ήδη συμφωνήσει ο μηχανισμός διάσωσης της Ευρωζώνης να μην μετονομαστεί .
  • Σε «αέρα» μετατρέπεται από το 2019 το ΕΚΑΣ. Στα 12 ευρώ μηνιαίως από 35 ευρώ που είναι φέτος θα μειωθεί το ΕΚΑΣ το 2019, τελευταίο χρόνο χορήγησής του, καθώς το μνημόνιο επιτάσσει την κατάργησή του από 1/1/2020. .
  • Μπρουνό Λεμέρ: Μόνο ενωμένη η Ευρώπη μπορεί να αντιμετωπίσει τον Τραμπ. Την ανάγκη η Ευρώπη να προχωρήσει ταχύτατα στο πνεύμα των μεταρρυθμίσεων που έχει προτείνει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υπογραμμίζει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών. .
  • Με φόρο στο αργό αμερικανικό πετρέλαιο απαντά η Κίνα στον Τραμπ . Το Πεκίνο κατέλαβε εξαπίνης την Παρασκευή τις διεθνείς αγορές πετρελαίου, απειλώντας να επιβάλλει δασμούς στο αργό, το φυσικό αέριο και άλλα ενεργειακά προϊόντα που εισάγει από τις ΗΠΑ , παρότι η Κίνα πλέον κατατάσσεται πλέον πρώτη στον κατάλογο των κρατών που εισάγουν αμερικανικό πετρέλαιο. .

Αθλητισμός

  • Τελειώνει ο Σφαιρόπουλος από Ολυμπιακό. Κλείνει ο κύκλος του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό μετά τη back to back σεζόν χωρίς τίτλο. 
  • Ελβετικό «μπλόκο» στη Βραζιλία!. Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Βραζιλία, η οποία ήρθε ισόπαλη με την Ελβετία με 1-1 και… τρέχει. Γκολάρα ο Κοουτίνιο, ισοφάρισε ο Ζούμπερ, ήρωας ο Ζόμερ. 
  • Σήκωσε το 37ο για τον Παύλο ο Παναθηναϊκός!. Το σήκωσε στο σπίτι του Παύλου! Με καθοριστικό τον Παππά από τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και μετά, ο Παναθηναϊκός νίκησε 84-70 τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό και κατέκτησε το 37ο πρωτάθλημα! 
  • Γερμανία, υποκλίσου στο Μεξικό!. Σοκ για Γερμανία! Η παγκόσμια πρωταθλήτρια ηττήθηκε στην πρεμιέρα της (για πρώτη φορά) με 1-0 από το Μεξικό και μπήκε σε μπελάδες, δείχνοντας ότι χρειάζεται βελτίωση για να επιστρέψει στο «Λουζνίκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου