Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

O Καμμένος απαντά στην Αυλωνίτου και τον Κουίκ

Τετάρτη, 2 Μαΐου, 2018

Μετά τη δυσφορία από τους ΑΝΕΛ για το καυγά τους
O Καμμένος απαντά στην Αυλωνίτου και τον Κουίκ
(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

«Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει την λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και την συγκυβέρνηση», είπε ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στον καυγά του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον κάλεσε να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, με την οποία επιτίθεται στον Δημήτρη Καμμένο, με αφορμή τον καυγά του με την κ. Αυλωνίτου, γράφοντας «Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων, σε σύσκεψη υπό τον Πάνο Καμμένο.

Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν ειμαι ο μόνος», ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καυγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

Σε ότι αφορά τις αναφορές και τις διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ για δυσαρέσκεια του κόμματος έναντι του, διότι προκαλεί αρνητική δημοσιότητα με την στάση του, ο Δημήτρης Καμμένος είπε «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς», λέγοντας ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση, προσθέτοντας «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.

Κατέληξε ότι «δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι πχ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του».
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου