Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Διαβάστε από σήμερα, Δευτέρα (22 Ιουλίου) σε συνέχειες

Το πρόσφατο ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα

του Βασίλη Καυκά

Ταξίδι «έκπληξη» στην Ελλάδα


Από το τελευταίο μου ταξίδι στην Ελλάδα.


Τη χώρα που γεννήθηκαν θεοί


Ο γάμος του Γιώργου και της Σοφίας στην Αμαλιάδα


Συνάντηση με το νέο Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο


Ψήφο για πρώτη φορά στη Πατρίδα και ένα ποτό στο «Επαρχείο»


Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαλιάδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον επίτιμο Πρόεδρο της Πανηλειακής Ομοσπονδίας κ. Κώστα Κουτρουμπή στη Κουρούτα


Μπάνιο στη παραλία της Ζαχάρως και στην Κουρούτα


ΕΝΦΙΑ & Κτηματολόγιο, "βαστάτε ποδαράκια μου"


Μία μέρα στα Τριπόταμα, και το Λεχούρι Αχαΐας


Τι τραβάει κάποιος για να ανοίξει λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα


Το "δράμα" της επιστροφής και χωρίς βαλίτσα

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Λεβέντης: O λόγος που έφυγε ο Γεώργιος Κατσιαντώνης (από το Manchester, NH) είναι το Σκοπιανό

Τετάρτη, 2 Μαΐου, 2018

Τι δήλωσε για την ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή του
Λεβέντης: O λόγος που έφυγε ο Κατσιαντώνης είναι το Σκοπιανό
«Οδεύει προς την ΝΔ και τόσο ο ίδιος όσο και η οι δύο άλλες αποχωρήσεις δεν αφαίρεσαν από το κόμμα κάτι, διότι δεν είχαν μεγάλη προσφορά. Η Ένωση Κεντρώων θα βγει ενισχυμένη και ήδη γίνονται επαφές σε όλη την Ελλάδα με στελέχη που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή του κόμματος του, Γιώργου Κατσιαντώνη.

Συγκεκριμένα τα παραπάνω ο κ.Λεβέντης δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ μιλώντας για το ίδιο θέμα, στην ΕΡΤ, είπε ότι ο λόγος που έφυγε ο βουλευτής είναι το Σκοπιανό. «Για κάποιον λόγο θέλει να ψηφίσει να δοθεί ο όρος "Μακεδονία" στο όνομα των Σκοπίων» είπε ο κ. Λεβέντης.

Μιλώντας για τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων πρότεινε: «Να μειωθούν στο ήμισυ οι βουλευτικές αποζημιώσεις και να συνεισφέρουν οι συνταξιούχοι που παίρνουν πάνω από 1.000 ευρώ και όλα αυτά τα ποσά να αποδοθούν για την αγορά F 35 και φρεγατών του πολεμικού ναυτικού. Έτσι θα απαντήσουμε και στον Ερντογάν που λέει αυτές τις τρέλες, όπως για παράδειγμα ότι έβαλαν την φωτιά στη Σμύρνη το '22 οι Έλληνες στρατιώτες που αποχωρούσαν.

Σε ερώτηση για τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι ο κ. Τσίπρας θα αιφνιδιάσει και θα κάνει εκλογές μέσα στο 2018, αφού η έξοδος από τα μνημόνια είναι μόνο στα λόγια. Όσον αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν. «Όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο σάπια πράγματα δεν παίρνεις κανένα» είπε χαρακτηριστικά κι επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση. Ζήτησε δε από τα ΜΜΕ να μην παίζουν το παιχνίδι του δικομματισμού.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου