Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Οι Boston Celtics, (Σέλτικς) έκαναν το 2-0 και οι "Καβς" κυνηγάνε το... ακατόρθωτο

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν για ακόμη μια φορά καταιγιστικοί και κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στην σειρά των Τελικών της Ανατολής κόντρα στου Κλίβερλαντ Καβαλίερς. Πλέον, ο "βασιλιάς" Τζέιμς και η παρέα του ψάχνουν το... απίθανο!
Το "τρένο" των Μπόστον Σέλτικς δεν έχει σταματημό. Ούτε καν η τρομερή εμφάνιση του Τζέιμς με 42 πόντους, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς που έκανε το 2-0 στους Τελικούς της Ανατολής κόντρα στους Καβαλίερς με σκορ 107-94. 
Ο "βασιλιάς" έζησε στο "TD Garden" ένα deja vu του 2008, αφού τότε οι "Κέλτες" είχαν κάνει πάλι κάτι αντίστοιχο στη μεταξύ τους σειρά, και στο τέλος φόρεσαν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.
Πλέον, οι Σέλτικς έγιναν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και οι Καβαλίερς βρέθηκαν να κυνηγάνε ...χίμαιρες. Όπως μας έχει διδάξει και η ιστορία των σειρών best of seven, όσες ομάδες έχουν κάνει το 2-0 95% περνάνε. Συνεπώς οι "ιππότες" ψάχνουν το... απίθανο!
Δύσκολο; Σαφώς! Το 9-0 που διατηρούν οι Σέλτικς στο γήπεδο τους σε φάση πλέι οφ... μιλάει από μόνο του! Άλλωστε, η παρέα του ηγέτη Τζέιλεν Μπράουν, που τα ξημερώματα... κέρασε το αντίπαλο στεφάνι με 23 πόντους, έχει αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρο του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου