Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Ερευνα οικονομικής επιθεωρήτριας στον δήμο Θεσσαλονίκης

Μ' εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς

Ερευνα οικονομικής επιθεωρήτριας στον δήμο Θεσσαλονίκης
Η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, βρίσκεται στον δήμο Θεσσαλονίκης (φωτογραφία) με εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς, Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να διεξάγει έρευνες κατόπιν καταγγελιών για εταιρεία.Πηγή: (ΑΠΕ)
Στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η οικονομική επιθεωρήτρια, Αναστασία Τσεμπερά, με εντολή του εισαγγελέα Διαφθοράς, Αχιλλέα Ζήση, προκειμένου να διεξάγει έρευνες κατόπιν καταγγελιών για εταιρεία.
Το θέμα έθιξε με ερώτησή του ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, ζητώντας απαντήσεις από τη διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη.
«Είναι αλήθεια ότι η κα Τσεμπερά είναι εγκατεστημένη στο δημαρχείο εδώ και δέκα μέρες με εντολή του εισαγγελέα διαφθοράς και ψάχνει τα εντάλματα; Ξεκίνησε για δύο συγκεκριμένες εταιρείες για το 2014 - 2018 και επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα εντάλματα που έχουν σχέση με τις προμήθειες στη διεύθυνση ανακύκλωσης και καθαριότητας»; ρώτησε ο κ. Κουράκης.
Τις απαντήσεις έδωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αννα Αγγελίδου, η οποία υποστήριξε πως η κα Τσεμπερά διερευνά τις καταγγελίες σε βάρος εταιρείας.
«Ηρθε στο δημαρχείο γιατί έχουμε όλο το υλικό και τα έγγραφα. Για να κάνει το καθήκον της. Δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν καταγγελίες στους δήμους και να έρχονται οικονομικοί επιθεωρητές να τις διερευνήσουν», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου