Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Χριστοδουλόπουλος

Τετάρτη, 16 Μαΐου, 2018

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο ΧριστοδουλόπουλοςΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.

Ο διεθνής επιθετικός, μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, συμφώνησε με τους Ερυθρόλευκους, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων «μεγάλων» του ποδοσφαίρου, καθώς ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό και πριν από 2 χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε το πρωί της Τρίτης (15/05) στο εξώδικο του Ολυμπιακού με νέο εξώδικο, με το οποίο ενημερώνει τους Πειραιώτες ότι δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου