Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Δύο νεκροί και μία βαριά τραυματίας σε τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό

Τετάρτη, 9 Μαΐου, 2018

Λίγο πριν τις έξι το πρωί και λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση με την Ιερά Οδό παρέσυρε δύο ΙΧ αυτοκίνητα
Δύο νεκροί και μία βαριά τραυματίας σε τροχαίο με νταλίκα στον Κηφισό

Δυο νεκροί και μια τραυματίας ήταν ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 05.40 της Τετάρτης στην λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά μετα την Ιερα Οδό στο ύψος του Αιγάλεω.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν νταλίκα που οδηγούσε ένας 64χρονος με κατεύθυνση προς Λαμία εξετράπη της πορείας της, έσπασε την προστατευτική μεταλλική μπάρα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δυο διερχόμενα αυτοκίνητα.


Άμεσα στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες στα οχήματα. Από το ένα αυτοκίνητο έναν 65χρονο από την Αλβανία και από το άλλο έναν 60χρονο επίσης από την Αλβανία και την 34χρονη κόρη του. Οι δυο οδηγοί έχασαν τη ζωή τους ενώ η 34χρονη μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο όπου άμεσα μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτεστ το οποίο έδειξε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσότητα μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου