Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Θρίλερ κατασκοπίας στο κέντρο της Αθήνας με επίθεση μυστικών υπηρεσιών

Αποκάλυψη των «Νέων»

Θρίλερ κατασκοπίας στο κέντρο της Αθήνας με επίθεση μυστικών υπηρεσιών Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2018Ενα κατασκοπικό θρίλερ για γερά νεύρα - που το σενάριό του θα ζήλευε ακόμη και ο μετρ της κατασκοπικής λογοτεχνίας Τζον Λε Καρέ - και το οποίο είχε στόχο την αποσταθεροποίηση και τελικώς τη διάλυση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο επίθεσης, εντός των επόμενων ημερών, κατά του σημερινού διοικητή της αποκαλύπτουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ».
Πίσω από αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, με απώτερο σκοπό την υπονόμευση του αξιόμαχου της νευραλγικής υπηρεσίας πληροφοριών και μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας - όπως αποκαλύπτει ανώτατος παράγοντας της ΕΥΠ - φέρεται να βρίσκεται η μυστική υπηρεσία τρίτης χώρας, μη δυτικής.
Η ιστορία όμως περιπλέκεται κι άλλο. Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, πρωταγωνιστής είναι ένα πρώην στέλεχος της ΕΥΠ που έχει αποπεμφθεί από την Υπηρεσία και έχει καταδικαστεί για κατασκοπία υπέρ τρίτης χώρας και έτσι το σχέδιο παίρνει χαρακτηριστικά εθνικής προδοσίας.

Ταυτόχρονα, ενεργό ρόλο φέρεται να έχει διαδραματίσει και δεύτερο πρόσωπο, με πλούσιο κατασκοπικό παρελθόν, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει στρατολογηθεί και να έχει εργαστεί για λογαριασμό της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ).
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου