Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Πατούλης: Καταστρέφεται η Αυτοδιοίκηση αν ψηφιστεί το σ/ν «Κλεισθένης» Ο Κ. Σκουρλέτης δεν προωθεί την Aυτοδιοίκηση αλλά την εταιροδιοίκηση δημιουργώντας ένα αναποτελεσματικό σύστημα και ένα αναχρονιστικό μοντέλο σημειώνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Πατούλης: Καταστρέφεται η Αυτοδιοίκηση αν ψηφιστεί το σ/ν «Κλεισθένης» | in.grΔευτέρα, 14 Μαΐου, 2018

«Ο Υπουργός Εσωτερικών ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι οι διαφωνίες της Aυτοδιοίκησης απέναντι στο σχέδιο νόμου «Κλεισθένης Ι» έχουν κομματική ταυτότητα» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, προσθέτοντας πως «όσοι ψηφίσουν ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα έχουν συμβάλει στην καταστροφή της Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας».
«Ο Κ. Σκουρλέτης δεν προωθεί την Aυτοδιοίκηση αλλά την εταιροδιοίκηση δημιουργώντας ένα αναποτελεσματικό σύστημα και ένα αναχρονιστικό μοντέλο» σημειώνει για να προσθέσει.
«Ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης ψεύδεται όταν υποστηρίζει πως οι διαφωνίες στο χώρο της Αυτοδιοίκησης περιορίζονται στον σκληρό πυρήνα των Νεοδημοκρατών δημάρχων. Επιχειρεί ανεπιτυχώς να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, βαφτίζοντας το κρέας ψάρι. Το μόνο που θα καταφέρει είναι η δημιουργία ενός συγκεντρωτικού και αναχρονιστικού κράτους. Ο Κ. Σκουρλέτης δεν προωθεί την αυτοδιοίκηση αλλά την εταιροδιοίκηση με τη δημιουργία εκτελεστικού γραμματέα και την ανάπτυξη κυβερνείων στα Υπουργεία».
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου