Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Πέντε μήνες με αναστολή και απέλαση για τον Τούρκο που συνελήφθη στον Εβρο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, επέβαλε η Εισαγγελία Ορεστιάδας στον Τούρκο υπήκοο, Μουσά Αλερίκ, για την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη η διοικητική διαδικασία για την απέλασή του.
Ο Μουσά Αλερίκ, βρέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με την ελληνική Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας, μετά τη χθεσινή σύλληψή του για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Καστανιών Εβρου, με εκσκαφέα του Δήμου Αδριανούπολης.
Μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα ο συνήγορος του Αλερίκ άσκησε έφεση, για την εκδίκαση της οποίας ο καταδικασθείς θα επανέλθει όταν προσδιοριστεί η δικάσιμος.
Οι διοικητικές διαδικασίες της απέλασής του έχει ήδη δρομολογηθεί, ενώ ο εκσκαφέας με τον οποίο ο Τούρκος πέρασε παράνομα τη συνοριογραμμή Ελλάδας - Τουρκίας, κατεσχέθη.
Ο Μουσά Αλερίκ, μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, όπου και αναμένεται να παραμείνει έως την απέλασή του.
Κατά την απολογία του ο Τούρκος υποστήριξε ότι βρισκόταν στο σημείο, κοντά στο φυλάκιο και εκτελούσε εργασίες για τοποθέτηση αγωγών ύδρευσης ενώ αποδίδει το γεγονός της παραβίασης της οριογραμμής των συνόρων σε δικό του λάθος, καθώς, όπως είπε, βρέθηκε για πρώτη φορά εκεί και δεν γνώριζε το χώρο.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν άκουσε και δεν κατάλαβε τις επισημάνσεις που του έγιναν από τους Έλληνες στρατιωτικούς επειδή βρισκόταν στο εν λειτουργία όχημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου