Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Διατεθειμένος ο Τραμπ ν' ακυρώσει τη συνάντηση με Κιμ

Σύμφωνα με τον αμερικανό αντιπρόεδρο

Διατεθειμένος ο Τραμπ ν ακυρώσει τη συνάντηση με Κιμ
Ερωτηθείς, εάν ο Τραμπ (αριστερά) θα έφθανε στο σημείο ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη με τον Κιμ (δεξιά), ο αμερικανός αντιπρόεδρος απάντησε: «Αναμφίβολα».Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι διατεθειμένος ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, προειδοποίησε τη Δευτέρα ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, μερικές ημέρες αφότου η Πιονγιάνγκ έθεσε υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή της.
Ο Πενς διεμήνυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η Βόρεια Κορέα δεν πρέπει ν’ αποπειραθεί να εξασφαλίσει παραχωρήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μ’ αντάλλαγμα υποσχέσεις τις οποίες δεν σκοπεύει να τηρήσει.
«Θα ήταν μεγάλο λάθος από μέρους του Κιμ Γιονγκ Ουν να νομίσει πως μπορεί να χειραγωγήσει τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε ο Πενς, σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα της συνέντευξής του που δημοσιοποίησε το Φοξ.
Ερωτηθείς, εάν ο Τραμπ θα έφθανε στο σημείο ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, ο αμερικανός αντιπρόεδρος απάντησε: «Αναμφίβολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου