Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Διατεθειμένος ο Τραμπ ν' ακυρώσει τη συνάντηση με Κιμ

Σύμφωνα με τον αμερικανό αντιπρόεδρο

Διατεθειμένος ο Τραμπ ν ακυρώσει τη συνάντηση με Κιμ
Ερωτηθείς, εάν ο Τραμπ (αριστερά) θα έφθανε στο σημείο ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη με τον Κιμ (δεξιά), ο αμερικανός αντιπρόεδρος απάντησε: «Αναμφίβολα».Πηγή: (RΕUΤΕRS)
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι διατεθειμένος ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, προειδοποίησε τη Δευτέρα ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, μερικές ημέρες αφότου η Πιονγιάνγκ έθεσε υπό αμφισβήτηση τη διεξαγωγή της.
Ο Πενς διεμήνυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι η Βόρεια Κορέα δεν πρέπει ν’ αποπειραθεί να εξασφαλίσει παραχωρήσεις από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μ’ αντάλλαγμα υποσχέσεις τις οποίες δεν σκοπεύει να τηρήσει.
«Θα ήταν μεγάλο λάθος από μέρους του Κιμ Γιονγκ Ουν να νομίσει πως μπορεί να χειραγωγήσει τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε ο Πενς, σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα της συνέντευξής του που δημοσιοποίησε το Φοξ.
Ερωτηθείς, εάν ο Τραμπ θα έφθανε στο σημείο ν’ ακυρώσει τη σύνοδο κορυφής που προγραμματίζεται για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, ο αμερικανός αντιπρόεδρος απάντησε: «Αναμφίβολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου