Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση Κλίβελαντ και Βοστώνη

 Δευτέρα, 7 Μαΐου, 2018

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση Κλίβελαντ και Βοστώνη Μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ της Ανατολής βρίσκονται το Κλίβελαντ και η Βοστώνη. Οι Καβαλίερς νίκησαν 105-103 το Τορόντο στο Κλίβελαντ, στον τρίτο αγώνα της σειράς, και προηγούνται πλέον 3-0, ενώ μπορούν στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) να κάνουν το "sweep" και να προκριθούν στην επόμενη φάση. 

Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στους «Καβς» ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς με δικό του καλάθι στην εκπνοή του αγώνα «έγραψε» το τελικό 105-103. Ο «βασιλιάς» τελείωσε τον αγώνα με 38 πόντους (13/22 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 9/11 βολές), 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Κέβιν Λοβ που είχε απολογισμό 21 πόντους και 16 ριμπάουντ. Επίσης, ο Κάιλ Κόρβερ πέτυχε 18 πόντους με 4/6 τρίποντα.  Πρώτος σκόρερ των Ράπτορς ήταν ο Κάιλ Λάουρι με 27 πόντους (είχε και 7 ασίστ).
Στο μεταξύ, οι Σέλτικς επιβλήθηκαν στην παράταση 101-98 των Σίξερς στη Φιλαδέλφεια και προηγούνται πλέον 3-0 στη σειρά, ενώ έχουν την δυνατότητα την Δευτέρα (σ.σ. ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) να κάνουν το 4-0 και να προκριθούν στους τελικούς της Ανατολής. 

Ο Αλ Χόρφορντ έδωσε με λέι απ το προβάδισμα στη Βοστώνη (98-99), 5.5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της παράτασης. Μετά το τάιμ άουτ που πήραν οι Σίξερς, ο Χόρφορντ έκλεψε την μπάλα από την πάσα του Μπεν Σίμονς και με 2/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 98-101, τρία δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αφού το τρίποντο του Μάρκο Μπελινέλι στα επτά δέκατα δεν βρήκε στόχο. 

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς με 24 πόντους, ενώ ο Τέρι Ρόζιερ πέτυχε 18, ο Τζέιλεν Μπράουν σημείωσε 16 και ο Χόρφορντ πρόσθεσε 13. Στο «στρατόπεδο» της Φιλαδέλφεια, ο Τζόελ Εμπίντ τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 19 ριμπάουντ, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ σημείωσε 18 πόντους, ενώ ο Μπεν Σίμονς είχε απολογισμό 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου