Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Πιθανή συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Τρίτη, 8 Μαΐου, 2018

O Αλέξης θέλει να βάλει γκολ, αλλά μάλλον δεν θα παίξει.  Πως να παίξει δηλαδή;  Η εθνική Ελλάδος αποκλείστηκε.   Πρέπει να το ξέρει;

Πιθανή συνάντηση Τσίπρα - Πούτιν στο Μουντιάλ της Ρωσίας
Τα επιτελεία Τσίπρα και Πούτιν έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συνεννοήσεις για την επίσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο του Μουντιάλ, από 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου.Πηγή: (ΑΠΕ)
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ,  ισχυρό είναι το σενάριο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα στο περιθώριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ρωσίας, κατόπιν πρόσκλησης του ρώσου προέδρου.

Τα επιτελεία Τσίπρα και Πούτιν έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συνεννοήσεις για την επίσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο του Μουντιάλ, από 14 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι η παρουσία Τσίπρα τη συγκεκριμένη περίοδο στη Μόσχα, θ’ αναδείξει περισσότερο την επίσκεψη του πρωθυπουργού, καθώς όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο Μουντιάλ. 

Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα των δύο ηγετών, αλλά και την κινητικότητα που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή.

Ανασταλτικός παράγοντας μπορεί ν’ αποβεί το ραντεβού του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, καθότι οι συναντήσεις των ΥΠΕΞ συνήθως προηγούνται των συναντήσεων των επικεφαλής των κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου