Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

"Βασιλιάς" 33.000.000 δολαρίων ο Κουφός!

Ο Κώστας Κουφός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σακραμέντο, έχοντας να λάβει συνολικά 33.000.000 δολάρια από την τετραετή συμφωνία του με την ομάδα.
Παίκτης των Κίνγκς θα συνεχίσει να είναι ο Κώστας Κουφός, καθώς ενεργοποίησε την "player option", εξαντλώντας έτσι το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα του Σακραμέντο.
Η οψιόν... κόστισε στους "βασιλιάδες" 8,7 εκατ. δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι στα 4 χρόνια παρουσίας του στη συγκεκριμένη ομάδα, ο Κουφός θα γίνει πλουσιότερος κατά 33.000.000 δολάρια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας σέντερ είχε υπογράψει με τους Κίνγκς το καλοκαίρι του 2015 και στα 29 του συνεχίζει να κάνει μεστές χρονιές και να είναι μία αξιόπιστη λύση.
Πάντως, δεν ειναι καθόλου βέβαιο πως θα μείνει στους Κίνγκς. Μπορεί να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Ακόμη κι ετσι πάντως, η επόμενη ομάδα του θα πρέπει να πληρώσει κανονικά το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου