Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ανώτατο Σώμα Ενόρκων –Grand Jury- και Γενικός Εισαγγελέας για Άγιο Νικόλαο και Αρχιεπισκοπή


 Κυριακή, 1η Απριλίου, 2018


Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 συστάθηκε Ανώτατο Σώμα Ενόρκων – γνωστό ως Grand Jury – το οποίο θα ερευνήσει σε βάθος το θέμα των οικονομικών του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν.
Επίσης ο Γενικός Εισαγγελέας Νέας Υόρκης θα αναλάβει να διεξάγει έρευνα για τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής και για τα διαμειφθέντα με τον αποπεμφθέντα πρώην εκτελεστικό διευθυντή της, κ. Τζέρι Δημητρίου.
Οι προαναφερθείσες Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την Αρχιεπισκοπή και έχουν κλητεύσει – subpoena- όλα τα έγγραφα και στοιχεία έντυπα και ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων και των e-mails και text messages, τηλεφωνικά γραπτά μηνύματα και ό,τι έχει σχέση γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις.
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι έχει δημιουργηθεί πανικός στην Αρχιεπισκοπή, και συγκεκριμένα στα ανώτερα κλιμάκια της, από τον Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής κ. Δημήτριο, μέχρι τον αντιπρόεδρο του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Τσαντίκο, αλλά και άλλους.
Προς τούτο την Παρασκευή 30 Μαρτίου η Νομική Επιτροπή της Αρχιεπισκοπής στην οποία προήδρευσε η κυρία Κάθι Γουώλς είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη και συζήτησε το θέμα. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο κ. Γεώργιος Τσαντίκος.
Ηδη έχουν προσληφθεί δύο δικηγόροι, ο ένας για την υπόθεση του ναού του Αγίου Νικολάου και ο άλλος για τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής και τον κ. Τζέρι Δημητρίου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου