Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Ανώτατο Σώμα Ενόρκων –Grand Jury- και Γενικός Εισαγγελέας για Άγιο Νικόλαο και Αρχιεπισκοπή


 Κυριακή, 1η Απριλίου, 2018


Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη.
ΒΟΣΤΩΝΗ.- Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 συστάθηκε Ανώτατο Σώμα Ενόρκων – γνωστό ως Grand Jury – το οποίο θα ερευνήσει σε βάθος το θέμα των οικονομικών του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν.
Επίσης ο Γενικός Εισαγγελέας Νέας Υόρκης θα αναλάβει να διεξάγει έρευνα για τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής και για τα διαμειφθέντα με τον αποπεμφθέντα πρώην εκτελεστικό διευθυντή της, κ. Τζέρι Δημητρίου.
Οι προαναφερθείσες Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την Αρχιεπισκοπή και έχουν κλητεύσει – subpoena- όλα τα έγγραφα και στοιχεία έντυπα και ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων και των e-mails και text messages, τηλεφωνικά γραπτά μηνύματα και ό,τι έχει σχέση γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις.
Πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι έχει δημιουργηθεί πανικός στην Αρχιεπισκοπή, και συγκεκριμένα στα ανώτερα κλιμάκια της, από τον Αρχιεπίσκοπο Γέροντα Αμερικής κ. Δημήτριο, μέχρι τον αντιπρόεδρο του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Τσαντίκο, αλλά και άλλους.
Προς τούτο την Παρασκευή 30 Μαρτίου η Νομική Επιτροπή της Αρχιεπισκοπής στην οποία προήδρευσε η κυρία Κάθι Γουώλς είχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη και συζήτησε το θέμα. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο κ. Γεώργιος Τσαντίκος.
Ηδη έχουν προσληφθεί δύο δικηγόροι, ο ένας για την υπόθεση του ναού του Αγίου Νικολάου και ο άλλος για τα οικονομικά της Αρχιεπισκοπής και τον κ. Τζέρι Δημητρίου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου