Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.comΠαρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Η Επιτροπή Boston Marathon Committee παρέλαβε τα στεφάνια για τους Νικητές

Χθες βράδυ έγινε η εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης στην αίθουσα Hall of Flags” όπου παρεδόθησαν από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ευθυμίου τα στεφάνια ελιάς που ήρθαν από το Μαραθώνα όπου θα στεφανωθούν οι τέσσερις νικητές του Μαραθωνίου δρόμου της Βοστώνης που θα γίνει την Δευτέρα “Ημέρα των Πατριωτών”, Patriots Day.
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Α-Ω και συμμετείχαν περί τα 400 άτομα. Μεταξύ αυτών Αμερικάνοι Πολιτικοί, Μαραθωνοδρόμοι, Ακαδημαϊκοί, μαθητές/φοιτητές, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος και άλλοι. Τα στεφάνια τα οποία τα έφεραν στην αίθουσα γυναίκες ντυμένες Καρυάτιδες είναι επιχρυσωμένα και θα πάρει από ένα ο νικητής των ανδρών, η νικήτρια των γυναικών και από ένα οι νικητές των αμαξιδίων ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.
Στη πρώτη φωτογραφία τα στεφάνια και οι Καρυάτιδες και στη δεύτερη από αριστερά ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο ακαδημαϊκός-καθηγητής του Boston College κύριος Μάνος Χατζημαλωνάς, η κ. Στέλλα Γώγου Κυβερνήτης της Παμακεδονικής και ο Γραμματέας του Γενικού Προξένου κ. Κωνσταντινος
Ψιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου