Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Η ιστοσελίδα μας, paneliakos.com, σας εύχεται

Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία - Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα, KALA CHRISTOUGENNA (Greek)
Merry Christmas (American English, USA)

English (UK) Happy Christmas

German: Frohe Weihnachten
French: Joyeux Noël
Spanish: ¡Feliz Navidad
Italian: Buon Natale
Portuguese: Feliz Natal
Japanese: メリークリスマス
Russian: С Рождеством
Dutch: Vrolijk kerstfeest
Swedish: God jul
Czech: Veselé vánoce
Turkish:Mutlu Noeller
Albanian: Gëzuar Krishtlindjet
Estonian: Häid Jõule
Hebrew: חג מולד שמח
Chinese: 圣诞快乐
Ukrainian: З Різдвом
Serbian: Срећан Божић
Filipino: Maligayang Pasko
Georgian: შობა
Finish: hyvää joulua

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Η Επιτροπή Boston Marathon Committee παρέλαβε τα στεφάνια για τους Νικητές

Χθες βράδυ έγινε η εκδήλωση στο Κυβερνείο της Μασσαχουσέτης στην αίθουσα Hall of Flags” όπου παρεδόθησαν από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ευθυμίου τα στεφάνια ελιάς που ήρθαν από το Μαραθώνα όπου θα στεφανωθούν οι τέσσερις νικητές του Μαραθωνίου δρόμου της Βοστώνης που θα γίνει την Δευτέρα “Ημέρα των Πατριωτών”, Patriots Day.
Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Α-Ω και συμμετείχαν περί τα 400 άτομα. Μεταξύ αυτών Αμερικάνοι Πολιτικοί, Μαραθωνοδρόμοι, Ακαδημαϊκοί, μαθητές/φοιτητές, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος και άλλοι. Τα στεφάνια τα οποία τα έφεραν στην αίθουσα γυναίκες ντυμένες Καρυάτιδες είναι επιχρυσωμένα και θα πάρει από ένα ο νικητής των ανδρών, η νικήτρια των γυναικών και από ένα οι νικητές των αμαξιδίων ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.
Στη πρώτη φωτογραφία τα στεφάνια και οι Καρυάτιδες και στη δεύτερη από αριστερά ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο ακαδημαϊκός-καθηγητής του Boston College κύριος Μάνος Χατζημαλωνάς, η κ. Στέλλα Γώγου Κυβερνήτης της Παμακεδονικής και ο Γραμματέας του Γενικού Προξένου κ. Κωνσταντινος
Ψιμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου