Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Μαύρη σελίδα στην «πράσινη» ιστορία


Τρίτη, 10 Απριλίου, 2018




Σε αντίθεση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ειδικά τη φετινή σεζόν, ό,τι έχουν πει – δεσμευτεί, το πράττουν με συνέπεια. Είχαν πει ότι θα βάλουν «πλάτη» στην ομάδα προκειμένου να μην υποβιβασθεί αγωνιστικά και το έκαναν. Είχαν πει ότι δεν θα κάνουν προσφυγή και το έπραξαν αυτοί που τελικά έμειναν στην ομάδα. Είχαν πει ότι θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και το έκαναν φέρνοντας αρκετά θετικά αποτέλεσμα.
Το νέο επεισόδιο όμως ήταν μεν θετικό για τους ίδιους και τον λόγο τους αλλά αρνητικό για τον Παναθηναϊκό. Σε επικοινωνία που είχαν με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου τού τόνισαν πως την Δευτέρα δεν θα κατέβουν στην απογευματινή προπόνηση (12.00 Νέας Υόρκης) αν δεν καταβληθεί σε όλους και η δόση από το Δεκέμβριο. Να θυμίσουμε πως οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου την περασμένη εβδομάδα, ενώ υπήρξε δέσμευση πως θα λάμβαναν το 30% του Δεκεμβρίου μόνο οι Ελληνες παίκτες. Ομως, κατόπιν συνεννόησης όλων των παιχτών, οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να γίνονται τέτοιοι διαχωρισμοί και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Τελικά το είπαν και το έκαναν. Δέκα λεπτά πριν τις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο Κορωπί δεν υπήρχε ίχνος… παίκτη. Οχι απλά πήγαν με πολιτικά, αλλά ούτε καν πήγαν στις εγκαταστάσεις. Oυδείς από τους προπονητής πήρε «Γ. Καλαφάτης», ενώ το τεχνικό τιμ, έμεινε για λίγη ώρα, μήπως γινόταν κάποιο… θαύμα και στη συνέχεια αποχώρησαν…
Πάντως σύμφωνα με όσα λέγονται από την πλευρά των παιχτών η αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας θα είναι η πρώτη μέρα της επ’ αόριστον αποχής που σκέφτονται να κάνουν μέχρι η διοίκηση της ΠΑΕ πληρώσει όλους τους παίκτες, και όχι μόνο τους Ελληνες για τη δόση του Δεκεμβρίου. Κάτι που σημαίνει ότι και την Τρίτη θα γίνει αποχή, εκτός αν μπουν χρήματα στους λογαριασμούς των παιχτών…
Ενοχλημένος ο Λουτσιάνο Νέβες
Επιπλέον πρόβλημα με την «πράσινη» διοίκηση έχει ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο άτυχος Βραζιλιάνος επιθετικός την περασμένη εβδομάδα είχε ενημερωθεί από τη διοίκηση του συλλόγου για πληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου την Μεγάλη Παρασκευή, όμως στο λογαριασμό του παίκτη δεν έχει μπει ούτε ευρώ. Κάτι βέβαια που προκαλεί απορίες, δεδομένου πως οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες έχουν πληρωθεί κανονικά, την συγκεκριμένη δόση. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πολλά παράπονα στη πλευρά του ποδοσφαιριστή, με τους εκπρόσωπούς του να αναζητούν λύση σχετικά με το μέλλον του.
Πάντως από την διοίκηση διαρρέεται πως ο Λουτσιάνο έχει πάρει γύρω στις 20-25.000 ευρώ, ποσό που έχουν συμφωνήσει με τον παίκτη, όμως από την πλευρά του ο παίκτης τονίζει πως δεν έχουν μπει χρήματα στον λογαριασμό του. Μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται η «πράσινη» ΠΑΕ, λέγοντας πως έχει να πάρει χρήματα από τον… Σεπτέμβριο. Να θυμίσουμε πως ο Λουτσιάνο -που έχει ακριβό συμβόλαιο- είχε τραυματιστεί στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν και μετά από εγχείρηση επέστρεψε πριν περίπου 15-20 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου