Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τελευταία Πανομογενειακή για παρέλαση Βοστώνης – Εκκληση Ομοσπονδίας και Μεθοδίου


Τρίτη, 17 Απριλίου, 2018



Από την παρέλαση στη Βοστώνη το 2017. Η εξέδρα των επισήμων: Κώστας Μπακογιάννης, Ιφιγένεια Καναρά, Μητροπολίτης Μεθόδιος, Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, Ειρήνη και Γεώργιος Βέλμαχος. Φωτογραφία «Ε.Κ.», Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 7:30 το εσπέρας, θα γίνει η τελευταία πανομογενειακή συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη διοργάνωση και τον συντονισμό της παρέλασης την Κυριακή 22 Απριλίου.
Θα γίνει επίσης η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα παρελάσουν τα διάφορα τμήματα, η οποία αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω μη έγκαιρης συμμετοχής των συλλόγων και εκκλησιαστικών κοινοτήτων.
Στην ανακοίνωση που έστειλε η Ομοσπονδία προς όλους τους Συλλόγους Σωματεία και Κοινότητες, αναγράφονται και τα εξής:
«Πρόσκληση να παρευρεθείτε στην Πανομογενειακή Συνάντηση και Κλήρωση των τμημάτων συμμετοχής στην Παρέλαση της Βοστώνης. Πρέπει κάθε οργανισμός να έχει τουλάχιστον ένα ή μία αντιπρόσωπο όπου θα πάρει πληροφορίες και σημαίες και προσκλήσεις για το επίσημο Δείπνο. Η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline. Η συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη. Οργανώσεις που δεν θα έχουν αντιπροσώπους σε αυτή τη συνάντηση μπορεί να μη τους δοθεί η άδεια να παρελάσουν».
Εξ’ άλλου ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος έστειλε επιστολή «προς τους ευλαβείς κληρικούς και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης» καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην παρέλαση.
Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος έγραψε τα εξής:
«Αγαπητοί μου αδελφοί,
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας παρακαλέσω να εορτάσουμε μαζί την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Σας προτρέπω να συμμετάσχουμε όλοι εις τον εφετεινό εορτασμό, ο οποίος θα αποκορυφωθεί την Κυριακή 22 Απριλίου με την παρέλαση εις την Βοστώνη, που οργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Δεν πρέπει κανείς να απουσιάσει από τις εκδηλώσεις σαν ένδειξη συμπαράστασης των αγωνιζομένων αδελφών μας στην Ελλάδα που υποφέρουν τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής πραγματικότητας, αλλά και της ανθρώπινης τραγωδίας των προσφύγων που φιλοξενεί η Ελλάδα.
Σας περιμένω όλους εις την παρέλαση της 22ας Απριλίου εις την Βοστώνη, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια δυναμική Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, τη δική μας οικογένεια, τα δικά μας παιδιά, το μέλλον της Ομογένειας».
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση θα γίνει στη 1 μεταμεσημβρινή και θα ξεκινήσει μπροστά από τον ουρανοξύστη Prudential, θα διατρέξει τον οδό Boylston Street και θα καταλήξει στο ξενοδοχείο «Four Seasons», δίπλα ακριβώς από τον Δημοτικό Κήπο. Το πρωί της Κυριακής, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης θα τελεστεί Δοξολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου