Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Τελευταία Πανομογενειακή για παρέλαση Βοστώνης – Εκκληση Ομοσπονδίας και Μεθοδίου


Τρίτη, 17 Απριλίου, 2018Από την παρέλαση στη Βοστώνη το 2017. Η εξέδρα των επισήμων: Κώστας Μπακογιάννης, Ιφιγένεια Καναρά, Μητροπολίτης Μεθόδιος, Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, Ειρήνη και Γεώργιος Βέλμαχος. Φωτογραφία «Ε.Κ.», Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 7:30 το εσπέρας, θα γίνει η τελευταία πανομογενειακή συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη διοργάνωση και τον συντονισμό της παρέλασης την Κυριακή 22 Απριλίου.
Θα γίνει επίσης η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα παρελάσουν τα διάφορα τμήματα, η οποία αναβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω μη έγκαιρης συμμετοχής των συλλόγων και εκκλησιαστικών κοινοτήτων.
Στην ανακοίνωση που έστειλε η Ομοσπονδία προς όλους τους Συλλόγους Σωματεία και Κοινότητες, αναγράφονται και τα εξής:
«Πρόσκληση να παρευρεθείτε στην Πανομογενειακή Συνάντηση και Κλήρωση των τμημάτων συμμετοχής στην Παρέλαση της Βοστώνης. Πρέπει κάθε οργανισμός να έχει τουλάχιστον ένα ή μία αντιπρόσωπο όπου θα πάρει πληροφορίες και σημαίες και προσκλήσεις για το επίσημο Δείπνο. Η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στις 7:30 μ.μ., στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο, 50 Goddard Avenue, Brookline. Η συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη. Οργανώσεις που δεν θα έχουν αντιπροσώπους σε αυτή τη συνάντηση μπορεί να μη τους δοθεί η άδεια να παρελάσουν».
Εξ’ άλλου ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος έστειλε επιστολή «προς τους ευλαβείς κληρικούς και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης» καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην παρέλαση.
Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος έγραψε τα εξής:
«Αγαπητοί μου αδελφοί,
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας παρακαλέσω να εορτάσουμε μαζί την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Σας προτρέπω να συμμετάσχουμε όλοι εις τον εφετεινό εορτασμό, ο οποίος θα αποκορυφωθεί την Κυριακή 22 Απριλίου με την παρέλαση εις την Βοστώνη, που οργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Δεν πρέπει κανείς να απουσιάσει από τις εκδηλώσεις σαν ένδειξη συμπαράστασης των αγωνιζομένων αδελφών μας στην Ελλάδα που υποφέρουν τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν λόγω της οικονομικής πραγματικότητας, αλλά και της ανθρώπινης τραγωδίας των προσφύγων που φιλοξενεί η Ελλάδα.
Σας περιμένω όλους εις την παρέλαση της 22ας Απριλίου εις την Βοστώνη, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια δυναμική Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, τη δική μας οικογένεια, τα δικά μας παιδιά, το μέλλον της Ομογένειας».
Υπενθυμίζεται ότι η παρέλαση θα γίνει στη 1 μεταμεσημβρινή και θα ξεκινήσει μπροστά από τον ουρανοξύστη Prudential, θα διατρέξει τον οδό Boylston Street και θα καταλήξει στο ξενοδοχείο «Four Seasons», δίπλα ακριβώς από τον Δημοτικό Κήπο. Το πρωί της Κυριακής, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης θα τελεστεί Δοξολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου