Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων.

Αγαπητέ Φίλε, Αγαπητή Φίλη,

Εάν δεν μιλάτε καλά Ελληνικά η ιστοσελίδα μας σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε όλα τα άρθρα στη γλώσσα της αρεσκείας πατώντας το “ποντικάκι” εδώ αριστερά που λέει Translate, Επιλογή Γλώσσας και διαλέξτε τη γλώσσα που καταλαβαίνετε καλύτερα! Σας παρακαλούμε να το πείτε και σε άλλους. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.


Dear friend

if Greek is not your primary language, now, you can read this web page: paneliakos.com in almost 100 different languages. On the left side here, you will see Translate Επιλογή Γλώσσας”, click with computer mouse on top of “Επιλογή Γλώσσας” and read our web page in the language of your preference. Now you could read paneliakos.com in almost 100 languages in a mater of a few seconds. Please tell others. Thank you.

HAPPY HOLIDAYS

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Απίστευτες εικόνες: Η αφρικανική σκόνη «έθαψε» την Κνωσό


Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου, 2018

Αποκλειστικές εικόνες από το παλάτι της Κνωσού “πνιγμένο” στην αφρικανική σκόνηεξασφάλισε το neakriti.gr.
Όπως μπορείτε εύκολα να παρατηρήσετε στις σχετικές φωτογραφίες αμμόλοφοι σκόνης σκέπασαν το ξακουστό παλάτι του Μίνωα.
Έλληνες και ξένοι επισκέπτες έμειναν έκπληκτοι από το θέμα που αντίκρισαν, όχι από τα ανεκτίμητης αξίας αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά από τον “ξένο” επισκέπτη που έκανε τόσο απρόσμενα την εμφάνιση του τις προηγούμενες δυο εβδομάδες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο διάσημος λαβύρινθος να γίνει λίγο πιο δαιδαλώδης ακόμα.

Η αφρικανική σκόνη κάλυψε την Κνωσό

Η αφρικανική σκόνη κάλυψε την Κνωσό


Η αφρικανική σκόνη κάλυψε την Κνωσό
Από το 1878 που ξεκίνησαν οι πρώτες ανασκαφές από τον Ηρακλειώτη Μίνωα Καλοκαιρινό μέχρι τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα που συνεχίστηκαν από τον Άγγλο αρχαιολόγο Sir Άρθουρ Έβανς, οι εικόνες που αντικρίζουμε είναι πρωτόγνωρες.
Το φημισμένο ανάκτορο, στο οποίο έχουν καταγραφεί συνεχή ίχνη ζωής από την νεολιθική εποχή μέχρι τον και 5ο αιώνα π.Χ. “εξαφανίστηκε” για ακόμα μια φορά κάτω από τόνους αφρικάνικης σκόνης.


Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου