Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Αγρια δολοφονία πρώην υπουργού Αμυνας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη

Του Ερτζάν Βουραλχάν

Αγρια δολοφονία πρώην υπουργού Αμυνας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη
Άγρια δολοφονική επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια της Κωνσταντινούπολης ο πρώην υπουργό Άμυανς της Τουρκίας, Ερτζάν Βουραλχάν (Φωτογραφία αρχείου)
Άγρια δολοφονική επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια της  Κωνσταντινούπολης ο πρώην υπουργό Άμυανς της Τουρκίας, Ερτζάν Βουραλχάν.
Συγκερκιμένα ο τέως υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Ερτζάν Βουραλχάν, δολοφονήθηκε στην καφετέρια που βρισκόταν στο Σίρκετζι της Κωνσταντινούπολης από έναν άνδρα, ο οποίος του έκοψε το λαιμό με φαλτσέτα. Ο δράστης, λίγο αργότερα συνελήφθη.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι και όπως μεταδίδει το Cnnturk  ο δράστης λέγεται Γιουκσέλ Χαραμπαμπά και είναι 44 ετών.
Ο Ερτζάν Βουραλχάν εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής με το κόμμα ‘Μητέρα Πατρίδα’, του Μεσούτ Γιλμάζ, το 1987 και από τις 21 Δεκεμβρίου 1987 έως και τις 30 Μαρτίου 1989 ήταν υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου