Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Μέγας Μανωλάς... ξέρανε Μέσι - Βαλβέρδε και έστειλε τη Ρόμα στα ημιτελικά!

Η μυθική ανατροπή της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα με 3-0 (από 4-1) είχε την υπογραφή του Κώστα Μανωλά που σκόραρε το γκολ της πρόκρισης στο 82'. Αφεντικό και η Λίβερπουλ κέρδισε ξανά τη Σίτι (2-1) και προκρίθηκε και αυτή στα ημιτελικά του Champions League.

Έγραψε ιστορία η Ρόμα, έγραψε ιστορία ο Κώστας Μανωλάς που με δικό του γκολ στο 82' (3-0) σφράγισε μία μυθική ανατροπή της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα.
Οι Ρωμαίοι γύρισαν από την Καταλονία με το κατά τους 4-1 πριν από μία εβδομάδα, αλλά δεν... μάσησαν, το έκαναν 3-0 και πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League!
Ο Μανωλάς με την κεφαλιά... αλά Δέλλας στο Euro 2004, έστειλε τη Ρόμα στους "4", ενώ παράλληλα γίνεται ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Άκη Ζήκο που θα παίξει στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με μη ελληνική ομάδα.
Το κάζο που έζησε η Παρί στα περσινά προημιτελικά του CL, το περνάει σε χειρότερο βαθμό η Μπάρτσα, καθώς έδειξε... άνετη στη Ρώμη και το πλήρωσε. Το δρόμο για την πρόκριση άνοιξε ο Τζέκο στο 6', το 2-0 στο 58' με πέναλτι ο Ντε Ρόσι και την ολοκλήρωσε ο Κώστας Μανωλάς.
ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Ζουάν Ζεζούς, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν (77' Ελ Σααραουί), Σικ (73' Τζενγίζ Ουντέρ), Τζέκο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέντο (85' Ουσμάν Ντεμπελέ), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (85' Αλκάθερ), Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ινιέστα (81' Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο... ΦΑΡΑΩ

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος είχε επικεντρωθεί στο Σίτι - Λίβερπουλ, περιμένοντας εκεί τη μεγάλη ανατροπή. Ο Έλληνας... Θεός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς και ο... φαραώ των "Κόκκινων" είχαν άλλη άποψη!
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζεσούς μόλις στο 2', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαλάχ στο 56΄και ο Φιρμίνο στο 77' έκαναν το 2-1.
Οι παίκτες του Κλοπ μπορεί να μην μπήκαν καλά στο παιχνίδι, στο β' ημίχρονο πάντως, έδειξαν ότι ήταν η ομάδα που άξιζε την πρόκριση, καθώς προσέγγισαν ιδανικά το ματς και χτύπησαν τους "Πολίτες", παίρνοντας την πρόκριση με 2 νίκες.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μπ. Σίλβα (74' Γκιουντογκάν), Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Ντ. Σίλβα (66' Αγκουέρο), Σανέ, Ζεζούς, Στέρλινγκ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ (81' Κλάιν), Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, Μανέ, Σαλάχ (87' Ινγκς), Φιρμίνο (81' Κλάβαν)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου