Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Νέα βόμβα: Θέμα δυο κρατών στην Κύπρο θέτει ο Τσαβούσογλου!

Ως μορφή λύσης του Κυπριακού

Νέα βόμβα: Θέμα δυο κρατών στην Κύπρο θέτει ο Τσαβούσογλου!
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών (φωτογραφία) έθεσε θέμα συνομοσπονδίας ή δυο κρατών ως μορφή λύσης του Κυπριακού, σε σύσκεψη στα Κατεχόμενα με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τους αρχηγούς των τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων.Πηγή: INTIME NEWS
Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε σύσκεψη σήμερα Παρασκευή στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τους αρχηγούς των τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων έθεσε, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), θέμα συνομοσπονδίας ή δύο κρατών ως μορφή λύσης του Κυπριακού.
Το ΚΥΠΕ επικαλείται πληροφορίες της τουρκοκυπριακής ιστοσελίδας Gak TV, σύμφωνα με τις οποίες ο Μουσταφά Ακιντζί απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το θέσει ο ίδιος στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Οι αρχηγοί των κομμάτων, που τάσσονται υπέρ της λύσης της ομοσπονδίας, φέρονται να δήλωσαν ότι τέτοια απόφαση μπορούν να πάρουν μόνο στα συλλογικά τους όργανα.
Αντιθέτως, οι αρχηγοί των κομμάτων που δεν ευνοούν την ομοσπονδία φέρονται να δέχτηκαν θετικά την ιδέα του τούρκου ΥΠΕΞ.
Η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα αναφέρει ότι η σύσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα και ως εκ τούτου πιθανή επανέναρξη των διαπραγματεύσεων θα μπορεί να γίνει μετά τις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου