Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει τη ζωή του ο Πουτζδεμόντ

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει τη ζωή του ο Πουτζδεμόντ

Δευτέρα, 9 Απριλίου, 2018
Ο Πουτζδεμόντ απελευθερώθηκε την Μ. Παρασκευή από τη γερμανική φυλακή όπου κρατούνταν έπειτα από την απόφαση δικαστηρίου του βόρειου κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν
Τον τόπο που θα συνεχίσει τη ζωή του αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο πρώην ηγέτης της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόντ.
Όπως τόνισε, επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο Βέλγιο για να ζήσει εκεί. «Αλλά μόνο μετά το τέλος των διαδικασιών εδώ στη Γερμανία, όχι νωρίτερα» σημείωσε.
Όσο για το που θα μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική του περιπέτεια μετά την έκδοση ισπανικού εντάλματος σύλληψης, ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, απάντησε πως η αστυνομία γνωρίζει που θα καταλύσει. «Αυτός θα είναι ο τόπος κατοικίας μου μέχρι το πέρας της διαδικασίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Πουτζδεμόντ απελευθερώθηκε την Μ. Παρασκευή από τη γερμανική φυλακή όπου κρατούνταν έπειτα από την απόφαση δικαστηρίου του βόρειου κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 75.000 ευρώ.
Μια ημέρα νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για την έκδοσή του στην Ισπανία με την κατηγορία της εξέγερσης, όπως ζητεί η Μαδρίτη, αλλά έκρινε ότι η έκδοσή του είναι πιθανή βάσει της κατηγορίας περί κατάχρησης δημοσίου χρήματος.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου