Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ηλεία: Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στην Σκιλλουντία

Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της κατάσβεσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Σκιλλουντίας, με αποτέλεσμα να κατακάψει αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης. Η φωτιά ξεκίνησε από την τοπική κοινότητα Φρίξας και εξαιτίας των πολύ ισχυρών ανέμων, που έπνεαν στην περιοχή, γρήγορα επεκτάθηκε με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ακόμα και κατοικημένες περιοχές.
Η μάχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τις φλόγες που κατέκαιγαν το παρθένο δάσος, ήταν ολονύκτια ενώ ευτύχημα ήταν πως νωρίς τα ξημερώματα βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες κι έτσι κατάφεραν στην περιοχή να κάνουν με το πρώτο φως της ημέρας, ρίψεις δύο καναντέρ.
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, συνέδραμμαν πυροσβεστικά οχήματα από Υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου, μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και εθελοντές, που βρίσκονται ακόμα στο σημείο, ενώ από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα βρέθηκαν ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίου, Κώστας Κυριακόπουλος καθώς και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Πετρούτσος και ο διοικητής Νομού Ηλείας, Γιάννης Καραμαλίκης.
Αυτή την ώρα η πυρκαγιά μαίνεται ακόμα, σε διάφορα μέτωπα, με τις ρίψεις από τα δύο καναντέρ να συνεχίζονται ενώ και οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου